«Απελευθερώνεται ο ΠΑΟΚ»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο φοροτεχνικός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πανοζάχος και μίλησε για το θέμα των χρεών του «Δικεφάλου».
Πηγή: arenafm.gr
«Απελευθερώνεται ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το σχόλιο του Χάρη Θεοχάρη:

«Θεωρώ πως είναι προσβολή ο τρόπος που εκφράστηκε ένας άνθρωπος που υπηρέτησε στο Υπουργείο Οικονομικών. Την περίοδο που ήταν εκεί ο κ. Θεοχάρης υπήρχε ρύθμιση φωτογραφία και αυτός αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ ενώ ο νόμος είναι για όλες τις επιχειρήσεις. Την περίοδο που κ. Θεοχάρης ήταν στο Υπουργείο υπήρξε διάταξη που διαγράφθηκαν ολοκληρωτικά και οι φόροι για πολιτισμικούς συλλόγους».

Για το θέμα των χρεών:

«Ο ΠΑΟΚ πλέον απελευθερώνεται από μια γάγγραινα. Απελευθερώνεται από ένα οικονομικό παρελθόν και βλέπει το μέλλον πολύ πιο καθαρά. Τώρα θα πρέπει να εκδοθεί μια υπουργική απόφαση για το πώς θα πάμε τα λεφτά στη εφορία. Χρειάζεται περίπου 10 μέρες η απόφαση αυτή και η ΠΑΕ ετοιμάζει την ανταπόκριση της. Η νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης δίνει λύσεις. Είμαι μια πρωτοβουλία που πρέπει να την επικροτήσουμε».

Για τα χρήματα που έχει βάλει ο Ιβάν Σαββίδης:

«Από την μέρα που έχει εισέλθει στην ΠΑΕ έχει βάλει περίπου 43.000.000 ευρώ. Έχουν κατατεθεί αυτά τα χρήματα και μπήκαν στα ταμεία. Αυτά τα χρήματα δεν γίνεται να επιστραφούν και δεν είναι δανεικά».

Για το αν είναι έτοιμος ο Ιβάν Σαββίδης να πληρώσει:

«Μέχρι σήμερα ήταν συνεπέστατος σε όλα και νομίζω θα συνεχίσει έτσι. Δεν έχει αφήσει ποτέ την ΠΑΕ ακάλυπτη. Η προεργασία έχει ξεκινήσει».

Διαβάστε ακόμη...