Τροχαίο στη Βουδαπέστη για τρεις διεθνείς

Aπό sport24.gr: Τροχαίο δυστύχημα με τους Φετφατζίδη, Ταχτσίδη και Μόρα να είναι σε ταξί που τους πήγαινε στο αεροδρόμιο. Επιβεβαιώνει για νεκρό η αστυνομία της Βουδαπέστης, ράμματα στο κεφάλι ο "Φέτφα".
Πηγή: sport24.gr
Τροχαίο στη Βουδαπέστη για τρεις διεθνείς

Ένα άσχημο περιστατικό συνέβη στην Βουδαπέστη, το οποίο ευτυχώς δεν είχε τις διαστάσεις που κάποιοι έδωσαν και είχε ως πρωταγωνιστές τους Φετφατζίδη, Ταχτσίδη και Μόρα.

Οι τρεις διεθνείς άσοι ήταν σε ταξί που πήγαινε στο αεροδρόμιο και είχαν τροχαίο δυστύχημα. Από την σύγκρουση που υπήρξε, ο "Φέτφα" χτύπησε περισσότερο, με αποτέλεσμα να χρειαστούν ράμματα για τον διεθνή άσο, ενώ ο Ταχτσίδης έκανε ράμματα στο γόνατο. Μάλιστα, οι Φετφατζίδης και Μόρας έχασαν τις αισθήσεις τους από την σύγκρουση.

Πάντως, ούτε είναι στην εντατική, ούτε κινδυνεύει η ζωή όπως κυκλοφόρησε. Το περιστατικό όντως συνέβη και μάλιστα η ουγγρική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι υπήρξε νεκρός, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι ο οδηγός του ταξί ή του διερχόμενου αυτοκινήτου, που πέρασε στο απέναντι ρεύμα επειδή τον είχε πάρει ο ύπνος.

Ο Φετφατζίδης, ο οποίος είναι σοκαρισμένος από το περιστατικό και πιο χτυπημένος απ' όλους, υπάρχει μια περίπτωση να μείνει περισσότερο στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε πιο λεπτομερείς εξετάσεις.

Για οτιδήποτε νεότερο, θα υπάρξει περαιτέρω εξέλιξη, πάντως ήταν τυχεροί μέσα στην ατυχία τους οι τρεις Έλληνες διεθνείς που αγωνίζονται στην Ιταλία.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:
"Σας ενημερώνουμε ότι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία.

Ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους.

Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας."

Διαβάστε ακόμη...