«Και τώρα… πρωτάθλημα»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο έφορος της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης και μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: arenafm.gr
«Και τώρα… πρωτάθλημα»!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είχαμε θέληση και θέλαμε μετά από καιρό να φέρουμε έναν ακόμη τίτλο στον ΠΑΟΚ».

Για το πώς αντέδρασε στα επεισόδια:

«Από την πλευρά μας ως Α.Σ είχαμε επισημάνει στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης πως πρέπει να γίνει σωματική έρευνα. Δεν έγινε κάτι τέτοιο όπως λένε τα γεγονότα. Οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν είδαν ούτε ένα λεπτό αγώνα από τότε μπήκαν. Αυτοί που δημιούργησαν τα επεισόδια δεν ήρθαν να δουν το χάντμπολ. Οι φωτοβολίδες έπεσαν και προς την εξέδρα που υπήρχαν παιδάκια.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ προκλήθηκαν, δεν προκάλεσαν. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να μην τελειώσει ο τελικός. Θα ήταν μια μαχαιριά στον χάντμπολ και στον αθλητισμό. Δεν είναι λύση να μην έρχεται ο κόσμος και ο αθλητισμός δεν θέλει και δεν αντέχει αυτούς τους ανθρώπους».

Για το τι σημαίνει αυτή η επιτυχία:

«Το χάντμπολ εδραιώθηκε στην συνείδηση του ΠΑΟΚτσή. Με πολύ δουλειά, υπομονή, κουράγιο και μεγάλες δυσκολίες φέραμε ξανά τον ΠΑΟΚ στους τίτλους. Αυτό που έγινε χθες δεν ήταν ένας αγώνας αλλά μια προσπάθεια χρόνων. Δεν μετράν μόνο τα λεφτά αλλά και η σωστή διαχείριση των χρημάτων».

Για το πρωτάθλημα:

«Κάναμε μια στάση, σηκώσαμε την κούπα και τώρα πάμε για το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα κόσμημα του χάντμπολ όπως ο Αλέξης Αλβανός. Στον ΠΑΟΚ φέτος κάναμε μια ομάδα αποδυτηρίων, όλα τα παιδιά είναι μαχητές και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Διαβάστε ακόμη...