Σχέδιο με Τετράτζε

Aπό metrosport.gr: Με την κρούση στον Τιμούρ Κετσπάγια όπως την ανέλυσε η «Μ» τις προηγούμενες μέρες,
Πηγή: metrosport.gr
Σχέδιο με Τετράτζε

φάνηκε ξεκάθαρα πως ο Ιβάν Σαββίδης πέρα από τους ανθρώπους που έχει στην ΠΑΕ και «δουλεύουν» τον σχεδιασμό της νέας περιόδου έχει και ένα δικό του κύκλο μέσα από το ρωσικό ποδόσφαιρο, αλλά και τις διασυνδέσεις του στο ομογενειακό ποντιακό στοιχείο.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ αυτών που μιλούν με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ είναι και ο παλιός παίκτης της ομάδας, ο Ομάρ Τετράτζε. Ο 46χρονος, σήμερα, βετεράνος, που δουλεύει ως προπονητής τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης ήταν αυτός που επιχείρησε να κάνει το «πάντρεμα» του Σαββίδη με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ας μην ξεχνάμε ότι έχει-εκτός από ελληνικές-και γεωργιανές ρίζες και αυτό είναι ένα ακόμη στοιχείο που τον συνδέει με τον Κετσάπγια πέρα από το ότι και οι δύο έχουν ασχοληθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μπορεί ο 47χρονος τεχνικός να μην είδε τώρα θετικά την βολιδοσκόπηση του Σαββίδη να αναλάβει την ομάδα πριν πάρει θέση στον πάγκο ο Γεωργιάδης, όμως, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας για το καλοκαίρι.

Και εφόσον ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ επανέλθει οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ρόλο μπορεί να πάρει και ο Τετράτζε που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο Ομάρ Τετράτζε άρχισε καριέρα προπονητή το 2006 στην Κρύλια Σοβιέτοφ, πέρασε από τις επίσης ρωσικές Ανζί, Βόλκα, Χίμκι και ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ζετίσου.

Διαβάστε ακόμη...