Το... μαύρο 2015 του ΠΑΟΚ

Από sport24.gr: Πόσους βαθμούς έχει "πετάξει" ο ΠΑΟΚ στα 13 ματς πρωταθλήματος που έχει δώσει μέσα στο 2015 από τους μάξιμουμ 39 βαθμούς που θα μπορούσε να είχε συγκεντρώσει.
Πηγή: sport24.gr
Το... μαύρο 2015 του ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ μέσα στο 2015 "κατάφερε" να... καταστρέψει όσα έκανε μέσα στο 2014. Από την πρώτη θέση του πρωταθλήματος στην οποία βρισκόταν μέχρι και το ματς με τον Πανιώνιο (νίκη με 3-2) στις 3/1, πλέον είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας διαφορά τεσσάρων πόντων από τον Παναθηναϊκό.

Και μάλιστα θα ήταν επτά πόντους πίσω του τώρα, αν δεν είχαν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί από τους "πράσινους" για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Γενικότερα μέσα στο νέο έτος, ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ένα κακό αγωνιστικό πρόσωπο και θυμίζει... άλλη ομάδα σε σχέση με εκείνη που βλέπαμε όταν ήταν πρώτος στη βαθμολογία.

Ο "Δικέφαλος" πήρε μόλις πέντε νίκες στα 13 ματς πρωταθλήματος που έπαιξε μέσα στο 2015 ενώ έχει και δύο ισοπαλίες έχοντας έτσι "μαζέψει" 17 βαθμούς (σ.σ. δεν υπολογίζεται το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου το οποίο ο ΠΑΟΚ πήρε στα χαρτιά).

Από τους 39 βαθμούς, δηλαδή, που θα μπορούσε μάξιμουμ να έχει συγκεντρώσει (αν έκανε το απόλυτο) ο ΠΑΟΚ κατά το νέο έτος, έχει "πετάξει" 22 βαθμούς με αυτές τις έξι ήττες και τις δύο ισοπαλίες που έχει στα τελευταία 13 παιχνίδια (όλα μέσα στο 2015, το οποίο αποδεικνύεται "μαύρο" για τους "ασπρόμαυρους").

Κάπως έτσι από εκεί που γινόταν λόγος για το πρωτάθλημα, πλέον τώρα ο στόχος είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ.

Διαβάστε ακόμη...