Τρελά ΠΑΟΚτσάκια!

Από inpaok.com: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα Νέων κάτω των 15 ετών του ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το στέμμα του πρωταθλητή στη Σούπερ Λίγκα.
Πηγή: inpaok.com
Τρελά ΠΑΟΚτσάκια!

Αντίπαλος στον τελικό ο Ολυμπιακός τη Μ. Τετάρτη στο γήπεδο του Πλατανιά Χανίων, σε μια επανάληψη του αντίστοιχου περσινού τελικού.

Τα «ΣΠΟΡ» παρουσιάζουν σήμερα το προφίλ των μικρών αετόπουλων, που έκαναν περίπατο στον δεύτερο όμιλο του πρωταθλήματος, αφού σε 21 ματς πέτυχαν δεκαεννέα νίκες, παραχωρώντας μόλις δύο ισοπαλίες, συγκεντρώνοντας συνολικά 59 βαθμούς.

«Η ομάδα αποτελείται από παίκτες, οι περισσότεροι από τους οποίους βρίσκονται στον ΠΑΟΚ ήδη από το 2008, συνεπώς έχουν μεγάλη προπονητική ηλικία στην ομάδα μας. Απλώς το περασμένο καλοκαίρι έγιναν δύο-τρεις προσθήκες παικτών του ίδιου επιπέδου από άλλες ομάδες», τονίζει ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Μήττας.

Αναφορικά με τον τελικό με τον Ολυμπιακό, υπογραμμίζει:

«Ακόμη κι αυτό τον αγώνα τον αντιμετωπίζουμε σαν ένα κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας, στο τέλος της οποίας, όταν οι παίκτες φθάσουν στον προθάλαμο της πρώτης ομάδας, δύο –τρεις από αυτούς να κάνουν το μεγάλο βήμα προς την επαγγελματική ομάδα. Από την πλευρά μας δεν θα υπάρξει καμία σκοπιμότητα στον τελικό και ότι οι παίκτες θα προσπαθήσουν να βγάλουν μέσα στο γήπεδο τα χαρακτηριστικά στοιχεία της ακαδημίας μας.

Φυσικά και θα παίξουμε για τη νίκη, χωρίς όμως να θυσιάσουμε κανένα από τα στοιχεία της ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας, που διακρίνει την ακαδημία μας. Αρκεί να σημειώσω ότι μετά από κάποια χρόνια κανείς δεν θα θυμάται έναν ποδοσφαιριστή από το αν θα έχει κερδίσει πρωταθλήματα με τις ομάδες νέων, αλλά αυτό που θα τον κάνει να ξεχωρίζει είναι αν έχει φθάσει στην πρώτη ομάδα και αν έχει να επιδείξει σ' αυτήν μια αξιόλογη καριέρα».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...