Γου-Χου, Τζαβέλλας και οι άλλοι

Από thessports.gr: Μεγάλη συζήτηση έγινε με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Γεωργιάδη, για δύο αποφάσεις, που πήρε. Για την άμεση επιστροφή του Γιώργου Τζαβέλλα στην πρώτη ομάδα και την χρησιμοποίησή του στην Κομοτηνή, αλλά και για την αποπομπή των Τζανδάρη, Κατσικά και Σπυρόπουλου.
Πηγή: thessports.gr
Γου-Χου, Τζαβέλλας και οι άλλοι

Για τους τρεις που δεν θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα, είναι γνωστό ότι θα φύγουν, Τζανδάρης και Κατσικάς έχουν προφανώς επιλέξει άλλες ομάδες αρνούμενοι τις προτάσεις του ΠΑΟΚ, οπότε δεν είναι παράξενο, που τέθηκαν στο περιθωριο.

Εκεί που υπήρξε διαφορετική αντιμετώπιση, ήταν στις περιπτώσεις Τζαβέλλα και Σπυρόπουλου, οι οποίοι είχαν μπει στη μαύρη λίστα του Αναστασιάδη.

Ο πρώτος επέστρεψε, ο δεύτερος αποπέμφθηκε.

"Ο Τζαβέλλας έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα και δεν εκδήλωσε ποτέ την επιθυμία να φύγει, οπότε πρέπει να τον εκμεταλλευτούμε" ήταν η εξήγηση του Γεωργιάδη, θεωρώντας πως ο Σπυρόπουλος, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψει, κι ας πληρώνεται ακόμη από τον ΠΑΟΚ.

Στην πραγματικότητα, στην επιστροφή του Τζαβέλλα μέτρησε και η προσωπική σχέση με τον Γεωργιάδη, καθώς οι δυο τους έχει τύχη να κάνουν και παρέα εκτός γηπέδου, υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη.

Σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, οι προπονητές ποντάρουν και στις προσωπικές σχέσεις. Ενολίγοις χρειάζονται παίκτες που τώρα που έρχονται τα δύσκολα, θα παίξουν και γι΄ αυτούς, και ο Τζαβέλλας είναι πρόθυμος να το κάνει αυτό. Αφενός να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του, αφετέρου να στηρίξει εμπράκτως και τον Γεωργιάδη, τον οποίο πιστεύει σαν προπονητή.

Διαβάστε ακόμη...