Ποιος διοικεί τον ΠΑΟΚ;

Από thessports.gr: Πολλές απορίες δημιουργούνται από την διαχείριση καθημερινών καταστάσεων στον ΠΑΟΚ...
Πηγή: thessports.gr
Ποιος διοικεί τον ΠΑΟΚ;

Την Τετάρτη 18 Μαρτίου, ο Ράζβαν Ρατς τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Την επόμενη μέρα, έκανε μαγνητική τομογραφία και η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε ότι έπαθε θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και θα μείνει 10 μέρες εκτός προπονήσεων.

Ο Ρατς κλήθηκε στην Εθνική Ρουμανίας, αν και τραυματίας, και έπαιξε σήμερα βασικός στο παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε. Ήταν προφανώς πολύ μεγάλη ανάγκη να αγωνιστεί για να κερδίσουν οι Ρουμάνοι, την ομάδα που κέρδισε την Εθνική μας στο Καραϊσκάκη.

Ο Ρατς, έπαιξε λοιπόν σε επίσημο παιχνίδι, ακριβώς 10 μέρες μετά την διάγνωση της θλάσης πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό.

Είτε ο γιατρός που τον εξέτασε δεν έκανε την σωστή διάγνωση και 100% τη σωστή εκτίμηση για την επιστροφή του, είτε πήγε κι έπαιξε με την Εθνική Ρουμανίας χωρίς να είναι 100% έτοιμος.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, στον οποίο σ΄ αυτή την ηλικία η ΠΑΕ ανανέωσε το συμβόλαιο, που έληγε σε ένα χρόνο και το επέκτεινε ως το 2017, και για έναν ποδοσφαιριστή, που τα Χριστούγεννα, με πενθήμερα άδεια, πήγε διακοπές στις... Μαλδίβες.

Ίσως κάτι δεν γίνεται σωστά...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...