Ανύπαρκτη ΝΕΡΙΤ

Aπό inpaok.com: Μια ζωή είναι δημόσιοι υπάλληλοι και αυτό δεν αλλάζει! Αυτό που έγινε με τη ζωντανή μετάδοση του τελικού στο χάντμπολ πραγματικά δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά της τηλεόρασης.
Πηγή: inpaok.com
Ανύπαρκτη ΝΕΡΙΤ

Κι όμως τα τρομερά φιντάνια της ΝΕΡΙΤ έκαναν το... θαύμα τους! Αφού διέκοψαν μετά τα πρώτα επεισόδια τη ζωντανή μετάδοση, αποφάσισαν να μην ξαναδώσουν εικόνα από το κλειστό του ΠΑΟΚ (εξαίρεση μία δίλεπτη σύνδεση για ανάλατες συνεντεύξεις) και από τις 15:30 και μετά έπεσε... μαύρο στη μετάδοση!

Οι φωστήρες της ΝΕΡΙΤ δεν μπήκαν καν στον κόπο να ενημερώσουν για την τύχη της μετάδοσης. Καθόλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων και της εκκένωσης του γηπέδου επέλεξαν να δείχνουν «μπαγιάτικα» ρεπορτάζ με Ελληνες της Αμερικής και σε επανάληψη εκπομπή μαγειρικής!

Δεν μπήκαν καν στον κόπο να συνδεθούν με τη Θεσσαλονίκη και το κλειστό του ΠΑΟΚ για να ενημερώσουν για την επανέναρξη του τελικού.

Επέλεξαν στο ένα κανάλι τους να δείξουν ζωντανά τον τελικό του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, από το Αγρίνιο, ενώ θα μπορούσαν να μεταδώσουν σε άλλη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης και τον τελικό του χάντμπολ.

Αντίθετα, προτίμησαν να δείξουν μαγνητοσκοπημένο τον τελικό του χάντμπολ, ενώ όλα τα βλέμματα της κοινής γνώμης ήταν στραμμένα στη Θεσσαλονίκη.

Και το κυριότερο; Οι πλουσιοπάροχα και σήμερα αμειβόμενοι της ΝΕΡΙΤ δεν μπήκαν καν στον κόπο να μας εξηγήσουν γιατί διέκοψαν οριστικά τη μετάδοση και ποια είναι η τύχη του τελικού.

Ολους αυτούς, εν μέσω κρίσης, συνεχίζουμε και τους πληρώνουμε από το υστέρημά μας.

Διαβάστε ακόμη...