Ο ΠΑΟΚτσής ονειρεύεται!

Aπό inpaok.com: Μετά τη θετική για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέλιξη στο θέμα των χρεών άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για την αποπληρωμή του πρωτογενούς χρέους (10,4 εκατ. ευρώ) και να σβήσει μονοκονδυλιά ένας «εφιάλτης» δεκαετίας.
Πηγή: inpaok.com
Ο ΠΑΟΚτσής ονειρεύεται!

Από εδώ και πέρα θα χρειαστούν κάποιες τυπικές διαδικασίες μέχρι να είναι όλα έτοιμα και να μπορεί να βάλει τα χρήματα ο Ιβάν Σαββίδης και να δώσει την τελική λύτρωση!

Από αύριο Δευτέρα θα υπάρχουν νέες συναντήσεις και συσκέψεις νομικών και φοροτεχνικών της ΠΑΕ. Στόχος; Να αποφασιστεί η ακριβής διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Αυτό που περιμένουν πλέον οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι η σχετική διάταξη που κατατέθηκε Παρασκευή στο νομοσχέδιο για τα χρέη να ψηφιστεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες. Μόλις γίνει αυτό η ΠΑΕ θα κληθεί να αποσύρεις τις 43 εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις μέσω των οποίων ο ΠΑΟΚ διεκδικούσε, αν όχι να απαλείψει, τουλάχιστον να μειώσει το ποσό των προστίμων και των προσαυξήσεων.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου θεωρούν ότι η όλη διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε έναν μήνα. Αμέσως μετά, πρόκειται να βεβαιωθούν στο ΑΦΜ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα χρέη της εταιρίας (το αρχικό κεφάλαιο) και τα οποία θα κληθεί να καταβάλει άμεσα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα μόνο τυχαία δεν είπε στην γραπτή δήλωση του ο Ιβάν Σαββίδης πως: «Απελευθερωμένοι από τα δεσμά των χρεών θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε άμεσα τη στρατηγική ανάπτυξης του ΠΑΟΚ και να οδηγήσουμε τον σύλλογο εκεί που τον ονειρευόμαστε».

Να θυμίσουμε ότι ο μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου τον Σεπτέμβριο του 2013 είχε ανακοινώσει σε μεγάλη εκδήλωση στο Μακεδονία Παλάς το πλάνο των επενδύσεών του και σε αυτό γινόταν αναφορά για επένδυση 80 εκατομμυρίων ευρώ, αφού περιλάμβανε την κατασκευή της Νέας Τούμπας (κόστους 40 εκ. ευρώ), νέο προπονητικό κέντρο αξίας 25 εκατομμυρίων ευρώ και μεγάλα έργα αθλητικής ανάπτυξης κόστους 15 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...