«Χαρισματικοί Χαρίσης-Κοροβέσης”

Aπό inpaok.com: Ο Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τους Κοροβέση και Χαρίση.
Πηγή: inpaok.com
«Χαρισματικοί Χαρίσης-Κοροβέσης”

Αναλυτικά:

Για την μάχη των πλέι οφ: «Γίνεται ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα φέτος. Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα, τώρα ο Ατρόμητος και ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατοί και πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις. Υπάρχει πιθανότητα πάντως να μπει και κάποια επαρχιακή ομάδα στα πλέι οφ όπως η Ξάνθη ή ο ΠΑΣ Γιάννενα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια πρόβλεψη όλες είναι δυνατές ομάδες».

Για την αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ και αν κάνει καλό στην ομάδα: «Δεν το γνωρίζω, αυτό το ξέρουν οι άνθρωποι που είναι μέσα στην ομάδα. Ο Αναστασιάδης έκανε πολύ καλή δουλειά με τα όπλα που είχε στο πρώτο μισό. Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Αν ο Γεωργιάδης μπορεί να τα καταφέρει αυτό είναι κάτι που θα φανεί στο τέλος. Με τον Αναστασιάδη δεν έχω κάποια οικειότητα αλλά θεωρώ πως είναι ένας δάσκαλος-προπονητής».

Για την αγωνιστική καθίζηση του ΠΑΟΚ: «Αυτό το γνωρίζει ο προπονητής και τα μέλη της ομάδας. Εμείς το βλέπουμε από έξω και δεν μπορούμε να έχουμε την γνώση για το τι γίνεται. Πρέπει να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για όσα γίνονται στην προπόνηση, στις μεταγραφές και στα αποδυτήρια».

Για τους Κοροβέση, Χαρίση: «Τον Χαρίση τον έκανα εγώ επαγγελματία παίκτη. Πρόκειται για δυο εξαιρετικά παιδιά που είναι χαρισματικοί ποδοσφαιριστές. Το δυνατό τους σημείο είναι ότι έχουν καλό χαρακτήρα και μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Πιστεύω πως έχουν την ικανότητα να δουλέψουν και να πιάσουν στον ΠΑΟΚ. Αυτό εξαρτάται από την χημεία που έχει η ομάδα, τα παιδιά πάντως αξίζουν να είναι σε μεγάλη ομάδα»

Διαβάστε ακόμη...