"Προπονητής Αγκίρε, με βοηθό Γκαρσία!"

Aπό paokvoice.com: Προτάθηκε και εξετάζεται η περίπτωση του 57χρονου μεξικανού τεχνικού.
Πηγή: paokvoice.com
"Προπονητής Αγκίρε, με βοηθό Γκαρσία!"

Σύμφωνα με τη metrosport εχει αρχίσει η προπονητολογία ενόψει της νέας περιόδου και αυτό δεν αφορά μόνο στην κρούση του Σαββίδη στον Κετσπάγια, την οποία επιβεβαίωσε και ο ίδιος χθες , αλλά μία γενικότερη κινητικότητα που υπάρχει τις τελευταίες μέρες.

Πριν μεταφέρουμε τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της η στήλη, καλό είναι να αναφέρουμε την επίσημη θέση του ΠΑΟΚ:

Θα έρθει πρώτα τεχνικός διευθυντής, ο οποίος θα αξιολογήσει όλο το στελεχιακό δυναμικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα πάρει και την απόφαση για τον προπονητή.

Και μάλιστα, οι πληροφορίες λένε πως ο ζητούμενος συνδυασμός και για τους δύο (τεχνικό διευθυντή-προπονητή) είναι «νέος, με φιλοδοξία, αλλά και εμπειρία σε επίπεδο πρωταθλητισμού».

Πάμε και στον Αγκίρε. Ο 57χρονος Μεξικανός τεχνικός που έλυσε την συνεργασία του με την εθνική Ιαπωνίας και είχε απασχολήσει πριν δύο καλοκαίρια τον ΠΑΟΚ, προτάθηκε ξανά πριν λίγες μέρες από ατζέντη που εδρεύει στην Αθήνα.

Η πρόταση στηρίζεται πολύ και στο γεγονός ότι στο περιβάλλον του ΠΑΟΚ υπάρχει και ο Πάμπλο Γκαρσία που έχει άριστη γνώμη για τον Αγκίρε (ήταν προπονητής του στην Οσασούνα) και θα μπορούσε να γίνει βοηθός του.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ θα «φτιάξει» και έναν προπονητή για το μέλλον κάτι που πήγε να κάνει πέρυσι και δεν συνέβη. Το σενάριο «δουλεύεται» και το επόμενο διάστημα θα φανεί αν έχει τύχη.

Διαβάστε ακόμη...