Ψάχνει για γκαρντ

Aπό metrosport.gr: Δεδομένου ότι φέτος υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για την τρίτη θέση, οι άνθρωποι της διοίκησης του ΠΑΟΚ, «ψάχνονται» για την ενίσχυση της ομάδας.
Πηγή: metrosport.gr
Ψάχνει για γκαρντ

Αυτός ο οποίος έχει το... μικρόβιο των μεταγραφών, δεν είναι άλλος από τον Μάνο Μαλελή, ο οποίος έχει συνεισφέρει οικονομικά σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν αλλά και φέτος. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς δεν είναι αρνητικός, ενώ φυσικά θετικοί για ενίσχυση είναι και οι άνθρωποι του αγωνιστικού τμήματος.

Η αναζήτηση έχει να κάνει με παίκτη που μπορεί να παίξει τόσο ως πλέι μέικερ όσο και στο «2» (περίπου όπως ο Μπρέμερ) και βέβαια θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και το χρονικό σημείο στη σεζόν που βρισκόμαστε, αφού σε λίγο καιρό, διάφοροι παίκτες μένουν ελεύθεροι από ομάδες που δε μπαίνουν στα πλέι οφ των πρωταθλημάτων τους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Ντόνι ΜακΓκραθ που αγωνίζεται στην Ρωσία, με την Κράσνι Οκτιάμπρ και αν δεν καταφέρει να μπει στα πλέι οφ (βρίσκεται στην 11η θέση τώρα), τότε τέλη Απριλίου θα μπορεί να είναι διαθέσιμος. Το αν θα μπορούσε να προχωρήσει όμως η συγκεκριμένη περίπτωση, είναι μια άλλη κουβέντα, αφού τα χρήματα είναι πολλά.

Ο ίδιος δεν είναι αρνητικός στην επιστροφή του, γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα, ωστόσο προφανώς και δεν τον έχει μόνο ο ΠΑΟΚ υπ'όψιν του. Πλην του ΜακΓκραθ υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που «τσεκάρονται» από τον ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ακόμη...