Μετά τις επενδύσεις... το όραμα!

Aπό paokweb.gr: Το πρωί διαβάσατε εδώ για τα χρήματα που έχει επενδύσει ο Ιβάν Σαββίδης στον ΠΑΟΚ γεγονός αδιαμφισβήτητο όμως καλό θα ήταν οι επενδύσεις να συνοδεύονται και από όραμα.
Πηγή: paokweb.gr
Μετά τις επενδύσεις... το όραμα!

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στο τιμόνι του ΠΑΟΚ τρία χρόνια πλέον, έχοντας επενδύσει αυτά τα τρία χρόνια παρουσίας του στον ΠΑΟΚ περίπου 43 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο αυτή η μεγάλη επένδυση που έχει κάνει ο μεγαλομέτοχος δεν έχει φέρει μέχρι τώρα τις επιτυχίες που θα προσδοκούσαν οι φίλαθλοι του Δικεφάλου.

Εκτός από την επένδυση θα πρέπει να δοθεί και όραμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, ούτως ώστε να στηρίξει με περισσότερη θέρμη την προσπάθεια του Ιβάν Σαββίδη για να βάλει τον ΠΑΟΚ στον δρόμο των επιτυχιών, και φυσικά το όραμα δεν θα δοθεί στον κόσμο όταν βλέπει συχνές αλλαγές προπονητών, όταν ακούει μεγάλα λόγια που δεν συνοδεύονται από ανάλογες πράξεις.

Κανείς δεν αμφισβητεί τις προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη για έναν μεγάλο ΠΑΟΚ, όμως θα πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις για να γιγαντωθεί ακόμα περισσότερο ο ΠΑΟΚ και να φέρει τις πολυπόθητες επιτυχίες, για να επιστρέψει η χαμένη καύλα, και φυσικά να επιστρέψει και ο κόσμος στο γήπεδο καθώς η εικόνα στις κερκίδες στο ματς με τον Εργοτέλη ήταν απογοητευτική.

Ο ΠΑΟΚτσης το φωνάζει ''δώστε όραμα στον κόσμο'', αφουγκραστείτε το και δώστε το. Τα τρία προηγούμενα χρόνια ας αποτελέσουν μια κακή παρένθεση, και αρχής γενομένης από τη νέα αγωνιστική περίοδο ας δούμε έναν ΠΑΟΚ με λιγότερα λόγια και περισσότερη δουλειά.

Διαβάστε ακόμη...