«Κολλημένοι με την κούπα!”

Για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής για το Κύπελλο ανδρών στο χάντμπολ, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, μίλησε στο INPAOK, o αρχηγός της ομάδας, Θοδωρής Πετρίδης,
Πηγή: inpaok.com
«Κολλημένοι με την κούπα!”

τονίζοντας πως ο Δικέφαλος είναι πανέτοιμος και αισιόδοξος.

Για την προετοιμασία της ομάδας για τον μεγάλο αυτό τελικό, ανέλυσε: "Τον τελευταίο ένα – ενάμιση μήνα, απ" όταν μάθαμε και τον αντίπαλό μας, έχουμε μπει σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας για τον τελικό του Κυπέλλου. Αγωνιστικά είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό.

Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, γνωρίζουμε καλά τον αντίπαλό μας, τον έχουμε αντιμετωπίσει ξανά δύο φορές φέτος για το πρωτάθλημα, αλλά και στο παρελθόν ήδη δύο φορές για το θεσμό του Κυπέλλου".

Ενώ για το πόσο έτοιμοι ασθάνονται σε ψυχολογικό επίπεδο,, τόνισε: "Αισθανόμαστε αισιόδοξοι. Εμείς οι παλαιότεροι, προσπαθούμε να εμψυχώσουμε τα νέα παιδιά της ομάδας για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής".

Για το αν το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει για τρίτη φορά την ΑΕΚ για το θεσμό του Κυπέλλου, μέσα σε λίγα χρόνια, αγχώνει την ομάδα, καθώς την τελευταία φορά ηττήθηκε από την "Ενωση", υπογράμμισε: "Δεν αισθανόμαστε αγχωμένοι. Το γεγονός πως αντιμετωπίζουμε μία ομάδα την οποία ξέρουμε, μας δημιουργεί περισσότερο αισιοδοξία. Ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον αντίπαλό μας. Και η ΑΕΚ βεβαια, γνωρίζει το παιχνίδι μας, αλλά σίγουρα αυτός δεν είναι λόγος για να αγχωθούμε. Θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα".

Το παιχνίδι θα λάβει χώρα στο "Παλατάκι" με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, να το βλέπει πολύ θετικά: "Σίγουρα το ότι το παιχνίδι γίνεται στο PAOK Sports Arena επί της ουσίας, στην έδρα μας, μας γεμίζει χαρά, αλλά έχουμε και ένα αίσθημα ευθύνης.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και το γεγονός πως θα μπορέσουν να έρθουν στο γήπεδο συγγενείς και φίλοι και δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψουν, μόνο θετικά συναισθήματα μπορεί να μας δημιουργεί. Θα παίξουμε για πρώτη φορά σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο και το περιμένουμε γεμάτο. Να νιώσουμε τον παλμό του κόσμου".

Ούτε να ακούσει την λέξη "ήττα" δεν θέλει ο Θοδωρής Πετρίδης, που όμως δεν θεωρεί πως αν η ομάδα του χάσει θα είναι μία αποτυχία για το τμήμα: "Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τη λέξη "αποτυχία", αλλά προφανώς θα είναι μία μεγάλη απογοήτευση για την ομάδα.

Σίγουρα όμως δεν θα τελειώσουν όλα στον τελικό, ακόμη και σε περίπτωση της κατάκτησης του Κυπέλλου, έχουμε μπροστά μας την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Προς το παρόν, έχουμε βγάλει από το μυαλό μας την ήττα. Πάμε για να σηκώσουμε το Κύπελλο".

Διαβάστε ακόμη...