Σίγουρος ο Κλάους για την ενδεκάδα

Από paokrevolution.net: Για την Ουγγαρία ταξιδεύει σήμερα η Εθνική μας Ομάδα. Οκτώ ποδοσφαιριστές μοιάζει να έχουν καπαρώσει φανέλα βασικού στο το 4-3-3 είναι το σύστημα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Ανάμεσα τους και ο Στέφανος Αθανασιάδης.
Πηγή: paokrevolution.net
Σίγουρος ο Κλάους για την ενδεκάδα

Συγκεκριμένα ο Καρνέζης στην εστία, οι Μανωλάς, Παπασταθόπουλος (κέντρο), Τοροσίδης, Σταφυλίδης (στα άκρα) στην αμυντική γραμμή, ο Σάμαρης (κόφτης) με τον Κονέ (δεξιός εσωτερικός χαφ) στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση ο Αθανασιάδης (στην κορυφή).

Παίζεται λοιπόν η θέση του αριστερού εσωτερικού μέσου, την οποία διεκδικούν οι Ταχτσίδης και Φορτούνης. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, εκτός και αν ο Ουρουγουανός τεχνικός αιφνιδιάσει με τον Κώστα Κατσουράνη ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως «8άρι» και δίπλα στον Σάμαρη, στο δίδυμο των αμυντικών μέσων, στο 4-2-3-1, που επίσης έχει δοκιμάσει. Το δεύτερο «fifty-fifty» έχει να κάνει με το αριστερό φτερό, με τους Καρέλη και Χριστοδουλόπουλο στο σχετικό δίλημμα του Μαρκαριάν. Το τρίτο αφορά το δεξί φτερό, θέση την οποία διεκδικούν οι Φετφατζίδης και Γιαννιώτας.

Διαβάστε ακόμη...