«Θα δώσουμε το 100%»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο χειροσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αλέξης Αλβανός και μίλησε για τον επερχόμενο τελικό κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ.
Πηγή: arenafm.gr
«Θα δώσουμε το 100%»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον τελικό με την ΑΕΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει τρία χρόνια να πάρει ένα κύπελλο Ελλάδας και βρισκόμαστε σε ένα τελικό που έχουμε όλες τις δυνατότητες να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Δεν υπάρχουν φαβορί σε τελικούς και οι δύο ομάδες θα δώσουν το 100% για την κατάκτηση του τίτλου».

Για την στήριξη του κόσμου: «Σίγουρα βοηθάει ψυχολογικά ο κόσμος. Ξέρουμε πως θα έρθουν και αντίπαλοι και ελπίζουμε να υπάρχει ένα ωραίο κλίμα χωρίς βιαιότητες. Και οι δύο ομάδες είναι έμπειρες και για εμένα αυτός είναι ο έκτος τελικός κυπέλλου στην Ελλάδα. Αυτή την στιγμή έχω κερδίσει τους προηγούμενους παίκτες».

Για τους παίκτες στην ομάδα: «Προπονούμαστε κανονικά, έχουμε άλλες δύο μέρες προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε ακόμα έναν τίτλο».

Για το αν είναι Θεσσαλονικιός: «Είμαι Θεσσαλονικιός, έκανα ένα μεγάλο τουρ σε Ευρώπη και εξωτερικό και επέστρεψα εδώ. Είμαι από 17 ετών στην Εθνική ομάδα, έχω πάνω από 180 εμφανίσεις και λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων σταμάτησα».

Για τον τελικό των γυναικών: «Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Και ο ΠΑΟΚ και η Νέα Ιωνία είναι πολύ δυνατές ομάδες. Θα είναι ένας αμφίρροπος τελικός και δεν γίνονται προβλέψεις».

Διαβάστε ακόμη...