Κοριτσάρες για τίτλο! (pics)

Aπό inpaok.com: Η μεγάλη ώρα έφτασε για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, που σήμερα στις 17:30 διεκδικεί το τρίτο τρόπαιο στην ιστορία της, μετά το πρωτάθλημα του 2013 και το κύπελλο της επόμενης περιόδου.
Πηγή: inpaok.com
Κοριτσάρες για τίτλο! (pics)

Τα ΣΠΟΡ συνάντησαν τις δύο αρχηγούς του Δικεφάλου σ΄ ένα κατεξοχήν «ασπρόμαυρο» σημείο της πόλης, την μπουτίκ του συλλόγου στο κέντρο, και μίλησαν για όλα, με επίκεντρο φυσικά τον σημερινό μεγάλο αγώνα με τη Νέα Ιωνία.

Η Μυρτώ Νούλα, λοιπόν, ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το χάντμπολ στη γενέτειρά της, την Αρτα, και στην τοπική ομάδα, την Αναγέννηση, όμως, την διέκοψε (προσωρινά) την περίοδο 2008-΄09, όταν και αποφάσισε να έρθει στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας στροφή 180ο, καθώς δοκίμασε τις δυνάμεις της στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Σταθμός της ήταν φυσικά ο ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα εκείνης της περιόδου, για να επιστρέψει τελικά την επόμενη χρονιά στο αγαπημένο της άθλημα, το χάντμπολ, και να βάλει το δικό της λιθαράκι στο 'χτίσιμο' της μεγάλης πορείας του Δικεφάλου.

Η Σλάτζα Τζέριτς είναι μία από τις καλύτερες τερματοφύλακες, που έχουν περάσει ποτέ από τα ελληνικά γήπεδα. Ηρθε πριν από δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ και μετράει ισάριθμους τίτλους, παρ΄ ότι πέρυσι δεν κατάφερε να ενισχύσει την ομάδα της στον τελικό του κυπέλλου με την Αναγέννηση Αρτας, καθότι τραυματίας.

Φέτος, όμως, έχει επιστρέψει... ορεξάτη και ονειρεύεται ήδη την κατάκτηση του τροπαίου. Διαθέτει ένα βιογραφικό, που πολλές αθλήτριες θα ζήλευαν, καθώς πρόκειται για μία διεθνώς αναγνωρισμένη παίκτρια, που ήρθε στην Ελλάδα και έχει δεθεί απίστευτα με τον Δικέφαλο.
Οι δυο τους, πάντως, δηλώνουν έτοιμες να σηκώσουν μία ακόμα κούπα και ζητούν τη συμπαράσταση του κόσμου του ΠΑΟΚ, που, όπως λένε, δεν θα είναι ο 8ος, αλλά ο πρώτος παίκτης τους!

Μυρτώ Νούλα:«Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ομάδα»

«Γνωρίζουμε πως ο αντίπαλος έχει μια καλή ομάδα, όμως, ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ομάδα. Αυτή είναι η διαφορά μας...», ήταν η απάντηση της Μυρτώς, όταν ρωτήθηκε για το πώς βλέπει τη σημερινή τους αντίπαλο, για να εξηγήσει πως: «Ο ΠΑΟΚ έχει από πίσω του έναν τεράστιο σύλλογο και μαζί με τους οπαδούς μας, που αυτοί έχουν κάνει τον σύλλογο τεράστιο, επιβάλλεται να πάρουμε τη νίκη». Από την πλευρά της, η Τζέριτς έδειξε να είναι πιο συγκρατημένη:

«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΟ»

«Για εμάς ο κόσμος στον τελικό δεν θέλουμε να είναι ο 8ος παίκτης, αλλά ο 1ος. Είμαι σίγουρη ότι με αυτούς στο πλευρό μας μπορούμε να τα καταφέρουμε», έστειλε το μήνυμα η Μυρτώ Νούλα, για να προσθέσει: «Ο κόσμος κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο και θέλουμε να είναι εκεί. Να μας δώσει δύναμη, ενέργεια και να μας πορώσει, ώστε όλοι μαζί να κατακτήσουμε το Κύπελλο».


Σλάτζα Τζέριτς: «50-50 οι πιθανότητες»

Παρ΄ ότι η Σλάτζα Τζέριτς στην καριέρα της έχει αγωνιστεί σε μεγάλα γήπεδα και δηλώνει πως «μου αρέσει να παίζω σε τέτοια», εντούτοις, δεν έκρυψε το άγχος της. «Μας γεμίζει λίγο άγχος το ότι θα παίξουμε σ΄ ένα τόσο μεγάλο γήπεδο και με τόσο κόσμο», παραδέχτηκε, για να συμπληρώσει: «Θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι και ελπίζω να χαμογελάσουμε εμείς στο τέλος».

Διαβάστε ακόμη...