Το ανοιχτό ζήτημα Κετσπάγια

Aπό metrosport.gr: Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» ο Γεωργιανός προπονητής είχε συζητήσει με τον Ιβάν Σαββίδη το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
Το ανοιχτό ζήτημα Κετσπάγια

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ανέλαβε για τρίτη σερί σεζόν το δύσκολο έργο να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εφόσον ο νεαρός τεχνικός καταφέρει να δώσει και φέτος καλά διαπιστευτήρια, τότε δεν αποκλείεται να του δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης και την επόμενη περίοδο, με δεδομένο ότι και ο Ιβάν Σαββίδης με γραπτή του δήλωση πριν από μερικές μέρες τον στήριξε ανοιχτά.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο εφόσον η πορεία του Δικεφάλου δεν δικαιώσει τις προσδοκίες που υπάρχουν για τον Γ.Χ., τότε ο ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι να έχει στον πάγκο του νέο προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», εξάλλου, πριν αποφασιστεί ο Γιώργος Γεωργιάδης να αντικαταστήσει τον Αγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ, υπήρξαν επαφές του Ιβάν Σαββίδη με τον Τιμούρ Κετσπάγια για να επωμιστεί την τεχνική καθοδήγηση του Δικεφάλου. Τελικά, οι συζητήσεις με τον 47χρονο Γεωργιανό τεχνικό δεν καρποφόρησαν, γιατί ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ και του Ολυμπιακού δεν ήθελε να αναλάβει την ομάδα στην μέση της περιόδου, κάτι που όπως τόνισε σε χθεσινές του δηλώσεις στο Metropolis 95.5 αποτελεί πάγια τακτική του:

«Εγώ δεν θέλω να πάω σε μια ομάδα που δεν έχει στόχους, αλλά να φτιάξω μια ομάδα που θα έχει στόχους. Τη δουλειά μου θέλω να την ξεκινήσω εγώ, δεν θέλω να πάω στην μέση της χρονιάς, σε τέτοιες περιπτώσεις έχεις πολλές πιθανότητες να αποτύχεις. Στην Ελλάδα, είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες να αποτύχεις».

Είναι πιθανό, εάν, φυσικά, εξακολουθεί να υπάρχει επιθυμία συνεργασίας, το καλοκαίρι οι δύο πλευρές να ξανακαθίσουν στο ίδιο τραπέζι, ενώ δεν μπορεί να είναι τυχαίο, τέλος, ότι φάνηκε αρκετά «διαβασμένος» για τα τεκταινόμενα στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...