Πάει για το μπαμ ο ΠΑΟΚ!

Aπό paokvoice.com: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ντόνι ΜακΓκραθ και θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη με τον Αμερικανό!
Πηγή: paokvoice.com
Πάει για το μπαμ ο ΠΑΟΚ!

Η συνεχής ενίσχυση και βελτίωση της ΑΕΚ, καθώς κι η σταθερά καλή παρουσία του Άρη στη Basket League δεν περνούν απαρατήρητες από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που έχουν προσεγγίσει τον Ντόνι ΜακΓκραθ στην προσπάθεια να συνεχίσουν με τις καλύτερες προϋποθέσεις το «κυνήγι» της τρίτης θέσης.

Οι Θεσσαλονικείς προσπαθούν να κάνουν δικό τους τον Αμερικανό γκαρντ που θα ανεβάσει επίπεδο την περιφερειακή γραμμή της ομάδας, αφού πρόκειται για παίκτη που ξεκίνησε τη σεζόν στην πολύ δυνατή Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Από το Γενάρη, αγωνίζεται στην Κράσνι Οκτιάμπρ της VTB, έχοντας 9.6 πόντους, 4.8 ασίστ και 3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται θετικός να επιστρέψει στην ομάδα που αγωνίστηκε τη σεζόν 2010/2011 και στο ξεκίνημα της σεζόν 2012/2013, πριν μετακομίσει στη Ζαλγκίρις.

Με αυτή την κίνηση, σε συνδυασμό και με την πιθανή προσφορά συμβολαίου στον Λάζαρο Παπαδόπουλο που προπονείται με την ομάδα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ δείχνει πως είναι πρόθυμη να παρέχει στο Σούλη Μαρκόπουλου νέα «όπλα» εν όψει των play off που έρχονται.

Διαβάστε ακόμη...