"Κλειστή η πόρτα του χάντμπολ στη βία"

Ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΟΧΕ με τον Πρόεδρο Κώστα Γκαντή να στέλνει το μήνυμα ενόψει των τελικών
Πηγή: handball.org.gr
"Κλειστή η πόρτα του χάντμπολ στη βία"

Ο πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής στην ομιλία του τόνισε:

«Έγινε σοβαρή προσπάθεια να βγούμε στην αγορά και να βρούμε ότι μπορούμε. Οι χορηγίες μας έδωσαν μία οικονομική ανάσα. Η τελευταία δόση επιχορήγησης δόθηκε το Δεκέμβριο και τώρα έχουμε Μάρτιο. Έχουμε φτάσει σε οριακό επίπεδο. Στην επόμενη δόση θα αποπληρώσουμε και πάλι ένα μέρος των οφειλών στα σωματεία και στους διαιτητές. Όσο επιχορηγούμαστε από το κράτος θα συνεχίσουμε την ίδια πολιτική απέναντι σε σωματεία, διαιτητές και στις όποιες οφειλές υπάρχουν».

Αναφορικά με τους Τελικούς του Κυπέλλου Νέα Ιωνία- ΠΑΟΚ και ΑΕΚ- ΠΑΟΚ και τα τηλεοπτικά ο επικεφαλής της Ομοσπονδίας είπε: «Θέλω να πω στους εκπροσώπους και στους φιλάθλους των σωματείων που συμμετέχουν στους τελικούς ότι η πόρτα του χάντμπολ είναι κλειστή σε φαινόμενα βίας. Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν το ποδόσφαιρο, όπου γίνονται οι αγώνες σε άδεια γήπεδα».

Για τα τηλεοπτικά είπε: «Οι τελικοί θα καλυφθούν από την Δημόσια Τηλεόραση. Φέτος είναι μία χρονιά που στερηθήκαμε την τηλεόραση. Είναι στοίχημα για εμάς οργανώσουμε δύο πετυχημένους τελικούς, ώστε να εξασφαλίσουμε την συνέχιση της συνεργασίας τα επόμενα χρόνια. Κατά τη γνώμη μου, το κανάλι που ταιριάζει στο χάντμπολ είναι η Δημόσια τηλεόραση. Φέτος δεν είχαμε τηλεοπτική κάλυψη στο πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα. Δεν έχουμε και τα σωστά γήπεδα για τηλεοπτικά παιχνίδια. Πρέπει να εστιάσουμε στην βελτίωση του προϊόντος σε όλα τα επίπεδα».

Τέλος αναφερόμενος στις Εθνικές ομάδες τόνισε: «Τον Ιούνιο θα γίνει στη Θεσσαλονίκη ο αγώνας της Εθνικής Ανδρών με το Βέλγιο και αν όλα πάνε καλά στους τελικούς, επιδίωξή μας θα είναι και πάλι να μπει η Εθνική σε μεγάλο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...