Η εβδομάδα του χάντμπολ!

Aπό paokweb.gr: Με την αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο να σταματάει, αλλά και δύο τελικούς χάντμπολ για τον ΠΑΟΚ το προσεχές Σαββατοκύριακο, όλα τα βλέμματα στρέφονται σε αυτούς!
Πηγή: paokweb.gr
Η εβδομάδα του χάντμπολ!

Eίναι το τμήμα που έχει φέρει τους τελευταίους τίτλους στο σύλλογο... Τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί, όντας μόνιμος διεκδικητής τίτλων. τη στιγμή που το γυναικείο τμήμα κατακτά κι αυτό τα τελευταία δύο χρόνια τίτλους!

Η κακή πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε συνάρτηση με τη γενική δυσφορία που υπάρχει γι' αυτό, αλλά και την έλλειψη αγωνιστικής δράσης αυτό το Σαβ/κο, αναμένεται να στρέψει όλα ταα βλέμματα στα τμήματα χάντμπολ που διεκδικούν τίτλους!

Την αρχή κάνει το γυναικείο τμήμα που αγωνίζεται το Σάββατο κόντρα στην ισχυρή Νέα Ιωνία στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, θα δώσει βροντερό παρών και πρέπει να σπρώξει την ομάδα στην κατάκτηση του δεύτερου σερί κυπέλλου.

Υπενθυμίζουμε πως ο τελικός θα γίνει στο "Παλατάκι" την ερχόμενη Παρασκευή (28/3) και θα αρχίσει στις 17.30.

Την Κυριακή (29/3, 15.00) είναι η ώρα του ανδρικού τμήματος, το οποίο θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ και θέλει να επιστρέψει στους τίτλους από το 2012.

Αυτό το παιχνίδι συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κόσμου, με παρουσία και οπαδών των κιτρινόμαυρων.

Είναι μία εβδομάδα όπου ο κόσμος του ΠΑΟΚ οφείλει να στηρίξει τα τμήματα του χάντμπολ και να δώσει βροντερό παρών, δίνοντας ώθηση στις δύο ομάδες... Το αξίζουν. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες... Σε χρειάζονται!

Διαβάστε ακόμη...