Διακοπές, αν και τραυματίας

Από thessports.gr:  Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, έγινε αλλαγή και η μαγνητική που έκανε έδειξε θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγή.
Πηγή: thessports.gr
Διακοπές, αν και τραυματίας

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ρουμάνος θα μείνει εκτός δράσης για 15 μέρες, όπερ σημαίνει ότι θα επανέλθει στις αρχές Απριλίου.
Παρόλα αυτά, ο Ρατς εκμεταλλεύτηκε την κλήση από την Εθνική Ρουμανίας για το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε την Κυριακή 29/3 και φεύγει στο Βουκουρέστι.

Αντί να μείνει στη Θεσσαλονίκη να συνεχίσει τις θεραπείες του για να επανέλθει, προτίμησε να κάνει χρήση της πρόσκλησης, να φύγει σήμερα για την Ρουμανία και να επιστρέψει στις αρχές της άλλης εβδομάδας...

Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να αφήσει ελεύθερο παίκτη που έχει κληθεί στην Εθνική της χώρας του, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής έχει πάντα την δυνατότητα, εφόσον -όπως ο Ρατς- είναι παλιά καραβάνα, να ζητήσει να εξαιρεθεί εφόσον είναι όντως τραυματίας.
Ουσιαστικά ο 34χρονος αμυντικός πηγαίνει στην πατρίδα του για μίνι... διακοπές και βέβαια για να δει φιλικά και συγγενικά του πρόσωπα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...