O ΠΑΟΚ βρίσκει τα… μωρά του

Από thessports.gr: Δύο πρώην δικά του παιδιά θα συναντήσει ο ΠΑΟΚ σήμερα στην Κομοτηνή και μάλιστα δύο από τα περίφημα... μωρά του Κωστίκου, στο... παιδομάζωμα που έγινε πριν από σχεδόν μια δεκαετία στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
O ΠΑΟΚ βρίσκει τα… μωρά του

Πρόκειται για τον Χρήστο Μελίσση και τον Στέλιο Ηλιάδη, που πλέον συνεχίζουν την καριέρα τους στον Πανθρακικό και είναι στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι.

Ο 32χρονος, πλέον, Μελίσσης, είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο του 2006 από τον Πανσερραϊκό, έπαιζε ενάμιση χρόνο στον ΠΑΟΚ και πουλήθηκε στον Παναθηναϊκό έναντι 2.000.000 ευρώ! Στο μεσοδιάστημα έπαιξε σε Λάρισα, Μαρίτιμο, Πανθρακικό, Ολυμπιακό Βόλου και τον Ιανουάριο επέστρεψε στην Κομοτηνή, αφού έμεινε από το καλοκαίρι χωρίς ομάδα, και μετρά 10 συμμετοχές με τη φανέλα του.

Ο 29χρονος Ηλιάδης, είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2005 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, έναντι 300.000 ευρώ, ήταν ένα από τα μεγάλα ταλέντα της εποχής, αλλά δεν κατάφερε να κάνει καριέρα. Στην Τούμπα έμεινε τέσσερα χρόνια, χωρίς να παίζει πολύ κι ακολούθως έπαιξε σε Ηρακλή, Κέρκυρα και Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Το καλοκαίρι έμεινε χωρίς ομάδα και τον Ιανουάριο πήγε κι αυτός στον Πανθρακικό, με τον οποίο έχει μόλις 2 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες 2 στο Κύπελλο ως βασικός.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε χθες ο Μανουέλ Ρόκα συμπεριλήφθηκαν οι : Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Βιγιαφάνε, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Εμπόου, Τσουμάνης, Σέτι, Ρομέου, Μεχία, Τζάνης, Ηλιάδης, Ντιγκινί, Χασομέρης, Κάσες, Μπάλντα, Ροτζέριο, Ιγκόρ.

Διαβάστε ακόμη...