«Έξυπνος και μελετημένος ο Γεωργιάδης»!

Από sportsdna.gr:Το SDNA βρήκε τον Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο φέτος στην ΤΣΣΚΑ, για μια αποκλειστική μίνι συνέντευξη:
Πηγή: sportsdna.gr
«Έξυπνος και μελετημένος ο Γεωργιάδης»!

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που ήρθαν την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα, είναι αναμφίβολα ο Μπίμπρας Νάτχο. Ο Ισραηλινός μέσος, έπαιξε το τελευταίο μισό του προηγούμενου πρωταθλήματος με τα «ασπρόμαυρα» και συνέπεσε με τη... γνωστή αλλαγή της εποχής στον Δικέφαλο, τον Γιώργο Γεωργιάδη δηλαδή να διαδέχεται τον Χουμπ Στέφενς.

- Μπίμπρας καλησπέρα! Καταρχήν πως αισθάνεσαι να βρίσκεσαι και πάλι στη Ρωσία, παρότι έκανες προσπάθεια να πας σε άλλο πρωτάθλημα;
Καλησπέρα Ελλάδα (ελληνικά)! Έχω μια πολύ καλή σεζόν και πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος εδώ! Πάντα είχα πολύ καλές αναμνήσεις από τη Ρωσία, εδώ "χτίστηκε" η οικογένειά μου!

- Αναπολείς την Θεσσαλονίκη; Τι θυμάσαι πιο νοσταλγικά από το πέρασμά σου από τον ΠΑΟΚ;
Τους οπαδούς φυσικά! Ακόμη κι όταν ήταν απογοητευμένοι μαζί μας, είχαν τον τρόπο να μας κάνουν να νιώσουμε ιδιαίτεροι! Τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που μου συμπεριφέρθηκαν πάντα με τον καλύτερο τρόπο και ήταν κοντά σε μένα και την οικογένειά μου. Και την πρόκριση επί του Ολυμπιακού. Με πλήγωσε μόνο το ότι δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα στον τελικό.

- Με τον σημερινό ΠΑΟΚ έχεις επαφή; Βλέπεις ματς;
Παρακολουθώ ανελλιπώς τα αποτελέσματα, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει πολλά παιχνίδια. Έχω μιλήσει αρκετά με το Νομπόα, που είναι χαρούμενος εκεί και μερικές φορές με τον Τζαβέλλα.

- Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε αλλαγή προπονητή και πλέον στον πάγκο του βρίσκεται ο Γιώργος Γεωργιάδης, με τον οποίο συνεργάστηκες. Η άποψή σου;
Νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ευχαριστήθηκα πολύ τη συνεργασία μας πέρυσι...

- Τι ξεχωρίζεις σε εκείνον;
Γνωρίζει καλά τις ιδιαιτερότητες του ΠΑΟΚ, ο οποίος μάλιστα δεν έχει και λίγες! Έχει καλή μέθοδο στο να προσεγγίσει τους παίκτες, να δουλέψει μαζί τους και να τους κάνει να καταλάβουν τη φιλοσοφία του. Είναι απόλυτα επαγγελματίας και πολύ έξυπνος άνθρωπος. Φαίνεται ότι έχει μελετήσει το αντικείμενό του. Του εύχομαι ειλικρινά καλή επιτυχία!

- Γιατί και φέτος ο ΠΑΟΚ πιστεύεις ότι δεν κατόρθωσε να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα;
Δεν μπορώ να έχω άποψη, δεν είδα τα παιχνίδια, ούτε ξέρω πολλά πράγματα για τη φετινή σεζόν. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει έναν πανίσχυρο ιδιοκτήτη που είμαι σίγουρος ότι θα κάνει το παν για να πάει η ομάδα ψηλά. Το εύχομαι γιατί το αξίζει εκείνος, ο κόσμος και όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...