Ο Μπόγρης, ο ΜακΓκραθ και ο κοινοτικός γκαρντ

Από sport24.gr: Ο Γιώργος Μπόγρης που δεν είναι αρνητικός να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ αρκεί να "ευνοήσουν" κάποιες προϋποθέσεις, η προτεραιότητα απόκτησης "κοντού" και τα δεδομένα με τον Ντόνι ΜακΓκραθ.
Πηγή: sport24.gr
Ο Μπόγρης, ο ΜακΓκραθ και ο κοινοτικός γκαρντ

Ο ΠΑΟΚ έχει προτεραιότητα την ενίσχυση στα γκαρντ, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και μια προσθήκη στους ψηλούς. Για εκεί στον "Δικέφαλο" όπως αναφέραμε εδώ και καιρό έχουν σκεφτεί τον Γιώργο Μπόγρη (με τον παίκτη διατηρούν επαφή άνθρωποι της ομάδας) προκειμένου να βοηθήσει στη διάρκεια των πλέι οφ. Πώς βλέπει ο ίδιος το ενδεχόμενο να βοηθήσει τους "ασπρόμαυρους" στο τέλος της σεζόν; Δεν είναι καθόλου αρνητικός σε αυτό (απεναντίας είναι θετικός) αφού γενικότερα θέλει να αγωνίζεται και μέσα στον Ιούνη.

Για να έρθει όμως στον ΠΑΟΚ, υπάρχουν και συγκεκριμένες προϋποθέσεις... Οι υποχρεώσεις του με την Ανδόρα τελειώνουν στις 23 Μαΐου αλλά σε περίπτωση που σωθεί νωρίτερα η ισπανική ομάδα, θα μπορεί να συζητηθεί το ενδεχόμενο λύσης του συμβολαίου. Βέβαια αν οι Ισπανοί προτείνουν στον Μπόγρη να χαρίσει χρήματα για να τον αφήσουν πιο νωρίς ελεύθερο, αντιλαμβάνεται κανείς πως αυτό δεν συμφέρει τον Έλληνα σέντερ. Αν πάντως βρεθεί η... χρυσή τομή σε αυτό το ζήτημα (να φύγει από την Ανδόρα λίγο νωρίτερα, με την συγκατάθεση των Ισπανών σε περίπτωση σωτηρίας), θα πρέπει φυσικά να ικανοποιηθεί οικονομικά από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΜακΓκραθ και ο κόμπο γκαρντ

Στον ΠΑΟΚ έχουν ιδιαίτερη εκτίμηση στον Ντόνι ΜακΓκραθ. Γι' αυτού εξάλλου τον σκέφτηκαν για την ενίσχυση στη περιφέρεια... Ενδεχομένως οι υποχρεώσεις του με την Κράσνι (Ρωσία) να τελειώσουν πολύ νωρίς (τέλη Απρίλη). Σε μια τέτοια περίπτωση, θα μπορεί να συζητηθεί το θέμα της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. Ο ατζέντης του, μάλιστα, δεν είναι αρνητικός στο να γίνει μια κουβέντα και εφόσον το οικονομικό καλύψει τον παίκτη, ο τελευταίος να παίξει στα πλέι οφ φορώντας τα ασπρόμαυρα.

Βέβαια υπάρχει και μια σημαντική παράμετρος στο όλο ζήτημα. Στο πρόγραμμα του ΜακΓκραθ είναι ο... γάμος στις αρχές Ιούνη και έτσι δεν είναι σίγουρο πως θα είναι πρόθυμος να παίζει λίγο πριν τον γάμο του. Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ αναζητά έναν κόμπο γκαρντ, όπως προκύπτει -και- από μάνατζερ και στον "Δικέφαλο" θέλουν έναν παίκτη που θα είναι κοινοτικός. Τέλος, με την ευκαιρία της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη δεν αποκλείεται να γίνει μια συνάντηση μαζί του (στον ΠΑΟΚ άλλωστε συζητούν συχνά μαζί του όταν είναι στην πόλη και δεν αποτελεί... είδηση όταν γίνεται ένα ραντεβού με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ).

Διαβάστε ακόμη...