«Τεσσάρα» στην Ξάνθη η K15

Με επιβλητικό τρόπο η ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει κάθε αγωνιστική τον λόγο για τον οποίο με εξαιρετική άνεση κέρδισε πολύ νωρίς την συμμετοχή της στον τελικό του πρωταθλήματος της Super League.
Πηγή: paokfc.gr
«Τεσσάρα» στην Ξάνθη η K15

Οι παίκτες των Βασίλη Μήττα και Βασίλη Καναρά κέρδισαν 4-0 την Ξάνθη στα Πηγάδια, σε εξ αναβολής παιχνίδι, αποσπάστηκαν πλέον 13 βαθμούς από την δεύτερη Ξάνθη.

Στο 4′ ο Γκαργκαλατζίδης κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Λύρατζης και στο 20′ ο Δούμτσης έκανε το 2-0 με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ. Το τρίτο γκολ για τον ΠΑΟΚ πέτυχε στο 27′ ο Λύρατζης, έπειτα από ασίστ του Χατζή, όπως και το τέταρτο, άλλωστε. Στο 45′ ο Λύρατζης πήρε την ασίστ από τον Δούμτση για να διαμορφώσει το τελικό 0-4.

Απομένουν δύο ματς για την Κ15, με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Θεσσαλονίκη και με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, πριν τον τελικό του πρωταθλήματος της 8ης Απριλίου, στα Χανιά.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Συλλέκτης, Δουλγέρης, Τσαούσης, Εφραιμίδης, Βουτσάς, Μανιώτης, Κύρτσος (55′ Κυζιρίδης), Χατζής (45′ Τσιγγάρας), Γκαργκαλατζίδης, Λύρατζης, Δούμτσης (74′ Λουφάκης).

Διαβάστε ακόμη...