Το βόλεϊ άνοιξε την όρεξη, τα καλύτερα έρχονται

Το τμήμα βόλεϊ του Δικεφάλου έγραψε ιστορία στη Σύρο κατακτώντας τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του, όμως αυτό ήταν η αρχή φέτος με τον Δικέφαλο να διεκδικεί επτά τρόπαια ακόμα.
Πηγή: paokweb.gr
Το βόλεϊ άνοιξε την όρεξη, τα καλύτερα έρχονται

Του Παναγιώτη Γεωργογιάννη

Την αρχή την έκανε η ομάδα του βόλεϊ η οποία την φετινή χρονιά είναι υπερηχητική και δείχνει ασταμάτητη, το απέδειξε και στη Σύρο με την κατάκτηση του κυπέλλου, όμως αυτό δεν θα είναι και το μοναδικό τρόπαιο για φέτος με άλλα επτά να διεκδικούνται από τα τμήματα του Δικεφάλου, και συγκεκριμένα το χάντμπολ ανδρών και γυναικών αλλά και το γυναικείο ποδόσφαιρο θα ριχθούν με την σειρά τους στη μάχη για την κατάκτηση τίτλων.

Το χάντμπολ την μερίδα του λέοντος.

Τέσσερα τρόπαια διεκδικούν τα τμήματα χάντμπολ του Δικεφάλου δύο οι άνδρες και δύο οι γυναίκες του ΠΑΟΚ. Αρχή με τις γυναίκες οι οποίες θα δώσουν το παρόν στον τελικό του κυπέλλου γυναικών απέναντι στη Νέα Ιωνία και μάλιστα στο σπίτι του ΠΑΟΚ το PAOK Sport Arena στις 27 Μαρτίου. Αυτός δεν είναι ο μοναδικός τίτλος που διεκδικεί το συγκρότημα της Γρηγορία Γκόλια, καθώς θα δώσει μάχη και για το πρωτάθλημα μέσω των πλέι οφ με πιθανότερο αντίπαλο-συνδιεκδικητή του τίτλου, και πάλι την ομάδα της Νέας Ιωνίας που κατέλαβε και την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Στους άνδρες ο ΠΑΟΚ στις 29 Μαρτίου θα ριχθεί στην μάχη απέναντι στην ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου στο σπίτι του το Παλατάκι με μοναδικό στόχο να σηκώσει την κούπα. Το ανδρικό τμήμα του Δικεφάλου διεκδικεί και το πρωτάθλημα, το οποίο και θα κυνηγήσει μέσω των πλέι οφ με πιθανότερο αντίπαλο τον Διομήδη Άργους, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί με διαφορά τεσσάρων βαθμών, αλλά και μεγάλη εμπειρία σε διαχείριση τέτοιον καταστάσεων διεκδίκησης τίτλων.

Διεκδίκηση ντάμπλ και για το πιο πετυχημένο τμήμα του ΠΑΟΚ.

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την διεκδίκηση τίτλων τα κορίτσια του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, άλλωστε τους έχει γίνει συνήθεια. τα κορίτσια του Αλέξη Κατηκαρίδη είναι ασταμάτητα στο πρωτάθλημα, και έχουν βάλει φουλ τις μηχανές για την επιστροφή τους στα πρωταθλήματα μετά το περσινό διάλειμμα. Φυσικά στόχος της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα, αλλά και το repeat με την κατάκτηση του κυπέλλου, ούτως ώστε να έρθει φέτος το νταμπλ για το πιο πετυχημένο βάση τίτλων τμήμα του Δικεφάλου.

Το κύπελλο τους άνοιξε την όρεξη.

To τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία στη Σύρο έφερε τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του με την κατάκτηση του κυπέλλου, και άνοιξε την όρεξη και για το πρωτάθλημα, με το συγκρότημα του Γιάννη Καλμαζίδη να διεκδικεί με αξιώσεις και τον κορυφαίο τίτλο αυτόν του πρωταθλητή. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια, και θέλει να την διατηρήσει με σκοπό να μπει στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας. Με βάση την εικόνα του ΠΑΟΚ την φετινή χρόνια, η κατάκτηση και του πρωταθλήματος δεν είναι ανέφικτη...

Θα γράψουν ιστορία;

Όπως γίνεται αντιληπτό ο ΠΑΟΚ διεκδικεί ακόμα επτά τίτλους, τουτέστιν τέσσερα νταμπλ. Κάτι το οποίο καθιστά τον σύλλογο παγκόσμιο φαινόμενο, καθώς δεν έχει υπάρξει άλλος σύλλογος να διεκδικεί τόσους τίτλους σε μια χρονιά, αν δε τα τμήματα του Δικεφάλου καταφέρουν να κατακτήσουν τους τίτλους που διεκδικούν, θα μιλάμε για ρεκόρ γκίνες. Πραγματικά υπέροχη χρονιά για όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ η φετινή με τα ''μικρά'' τμήματα του Δικέφαλου να μοιράζουν απλόχερα χαρά.

Διαβάστε ακόμη...