«Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ» (audio)

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουλακιώτης, και σχολίασε τις εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου.
Πηγή: metrosport.gr
«Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απομάκρυνση Αναστασιάδη: «Τη θεωρώ σωστή, είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση που πήρε η διοίκηση. Πιστεύω πως τα άσχημα αποτελέσματα και οι κακές εμφανίσεις ήταν ο λόγος της απομάκρυνσης του προπονητή. Με το να εξακολουθούμε να συζητάμε για αυτό, δεν έχει να κερδίσει κάτι η ομάδα».

Για τον Γεωργιάδη: «Εκτιμώ σαν προπονητή τον Γεωργιάδη και πιστεύω πως πρέπει να τον αφήσουμε να δουλέψει για να δείξει καλή εικόνα η ομάδα στα πλει οφ. Θεωρώ πως θα κάνει καλύτερη δουλειά από τον Αναστασιάδη και θα παίξει η ομάδα καλύτερο ποδόσφαιρο. Το τελευταίο διάστημα δεν έπαιζε το ποδόσφαιρο που μπορούσε η ομάδα και πήγαινε από τεσσάρα σε τεσσάρα. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το θέμα. Αυτή τη στιγμή προπονητής της ομάδας είναι ο Γεωργιάδης και πρέπει να τον στηρίξουμε. Το πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ ξεκινάει τώρα και ο στόχος της ομάδας στα πλέι οφ είναι η πρώτη θέση. Η ομάδα θα είναι πολύ διαφορετική θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και θα πάρει αυτό που θέλει πιστεύω. Αν δεν βγει η ομάδα πρώτη στα πλει οφ θα είναι μια αποτυχημένη χρονιά. Η λύση Γεωργιάδη είναι η κατάλληλη, γιατί είναι ο ιδανικός για να κατακτήσει με την ομάδα την πρώτη θέση στα πλέι οφ».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος πρέπει να έρχεται στο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ. Ούτε για τον Αναστασιάδη, ούτε για τον Γεωργιάδη, ούτε για τον Κουλακιώτη. Μόνο για τον ΠΑΟΚ».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Κουλακιώτης:

Διαβάστε ακόμη...