«Κάθε χρόνο τα ίδια»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος και μίλησε για την κατάσταση στον «Δικέφαλο» και την απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη από τον πάγκο της ομάδας.
Πηγή: arenafm.gr
«Κάθε χρόνο τα ίδια»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν γίνονται κάθε χρόνο τα ίδια πράγματα. Πήραν μια απόφαση και έδιωξαν τον Άγγελο αν και έπρεπε να φύγει όταν είχε πει πως έφευγε. Δεν έχω τίποτα με τον Γεωργιάδη, προσπαθεί το παιδί αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Όλοι του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Κάτι τρέχει στην ομάδα και αυτό φαίνεται από την εικόνα στα παιχνίδια. Κάτι συμβαίνει εντός τειχών και δεν βγαίνει έξω. Πρέπει να ξεκαθαρίσει η «γάγγραινα» του ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται να μην μπορούμε κάθε χρόνο να φτιάξουμε μια ομάδα.

Στην αρχή ο Άγγελος ήταν με τα νεαρά παιδιά, υπήρχε όρεξη και πήγαινε καλά η ομάδα. Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήρθε αυτή η κατρακύλα και δεν ξέρω τι φταίει. Αν έχουν κάτι μεταξύ τους στον ΠΑΟΚ ας καθόντουσαν σε ένα τραπέζι και ας έβρισκαν λύσεις. Ας έφευγε ο Άγγελος, ή ο Βρύζας ή οποιοσδήποτε άλλος. Εγώ πιστεύω ότι κάποιο μέρος των βετεράνων πρέπει να υπάρχει στο διοικητικό συμβούλιο. Πρέπει ένας ΠΑΟΚτσής βετεράνος να είναι μέσα στην ομάδα καθώς γνωρίζει τον ΠΑΟΚτσίδικο λαό».

Για την συνέχεια της ομάδας:

« Δεν ξέρω πως είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια. Εύχομαι να πάμε καλύτερα όπως εύχεται ο κάθε ΠΑΟΚτσής. Πρέπει να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ και να πάρουμε την δεύτερη θέση. Δεν ξέρω τι μπορεί βέβαια να αλλάξει φέτος και δεν υπάρχει ένα... μαγικό ραβδί. Αν αλλάξει η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών θα δείξει πως είχαν κάτι με τον Αναστασιάδη. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης αλλά το μεγαλύτερο το έχουν οι ποδοσφαιριστές επειδή δεν «ματώνουν» μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτοί που θα δώσουν το αποτέλεσμα και την καλή εικόνα της ομάδας είναι οι παίκτες».

Για την κυπελλούχο ομάδα βόλεϊ:

«Όσοι είδαν το παιχνίδι του τελικού θα είδαν τα παιδιά που έκλαιγαν από χαρά και είχαν πεισμώσει ακόμα και οι αθλητές που ήρθαν πριν λίγο καιρό. Αυτό το πράγμα δεν το βλέπεις στην ποδοσφαιρική ομάδα. Εμείς παλιά ιδρώναμε και αγαπούσαμε την φανέλα, ελπίζω να κάνουν το ίδιο και οι σημερινοί ποδοσφαιριστές».

Διαβάστε ακόμη...