Επιστρέφουν Ιωσηφίδης και συνεργάτες

Από thessports.gr:Με την αλλαγή προπονητή, αλλάζουν και πολλά πρόσωπα στο τεχνικό τημ.
Πηγή: thessports,gr
Επιστρέφουν Ιωσηφίδης και συνεργάτες

Η πρώτη αλλαγή είναι η επιστροφή στον ρόλο του γενικού αρχηγού, του Κώστα Ιωσηφίδη. Ήταν μια από τις πιο άκομψες αποφάσεις του Άγγελου Αναστασιάδη, η καρατόμηση ενός ανθρώπου, που είναι η ζωντανή ιστορία της ομάδας, ο οποίος ποτέ δεν έδωσε δικαιώματα και ήταν πάντα συνεπής στο ρόλο του. Με την αποχώρηση του Αναστασιάδη, ο Ιωσηφίδης, που είχε μετατεθεί στις ακαδημίες, επιστρέφει τώρα στην πρώτη ομάδα.

Κατά τ΄ άλλα, είναι ξεκάθαρο ότι ο Γεωργιάδης θέλει ένα τημ από δικούς του ανθρώπους, που είναι και άνθρωποι της εμπιστοσύνης του.
Γυμναστής θα αναλάβει ο Δημήτρης Δανιηλίδης, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Δημήτρης Μούσιαρης (φωτό), ο οποίος είχε αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ (μετά την περσινή σύντομη παρουσία του στην πρώτη ομάδα, ως συνεργάτης του Γεωργιάδη), αλλά τώρα θα επιστρέψει.

Στο τημ θα ενταχθεί και ο Γιάννης Βλάχος ως αναλυτής – σκάουτερ. Ο Βλάχος συνεργάζεται ήδη με την ΠΑΕ, αφού ήταν ένας από τους σκάουτερ της.
Σε ότι αφορά τον βοηθό του Γεωργιάδη, ακόμη δεν έχει κλείσει και είναι στη διαδικασία των επαφών.

Ο περσινός του βοηθός, ο Γιώτης Σταματόπουλος, είναι βοηθός προπονητή στη Φορτούνα Ντίσελντορφ και προς το παρόν έχουν ακουστεί δύο ονόματα. Αυτό του Αλέκου Θεοδωρίδη, που θεωρείται δικός του άνθρωπος, ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ και στο ξεκίνημα της σεζόν δούλεψε για λίγο στον Αιγινιακό, καθώς και αυτό του Γιάννη Θωμαίδη, ο οποίος ήταν βοηθός του Χριστόπουλου στον Πλατανιά.

Διαβάστε ακόμη...