Ελπίδες για Μαργαρίτη, κεράσματα, ευχές και... αναβολή

Aπό basketplus.gr: Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μετά από αρκετές μέρες μπήκε σήμερα στην προπόνηση και αυτό άφησε ελπίδες για συμεμτοχή του στο ματς με τον ολυμπιακό.
Πηγή: basketplus.gr
Ελπίδες για Μαργαρίτη, κεράσματα, ευχές και... αναβολή

Ο 32χρονος φόργουορντ έβγαλε μεγάλο κομμάτι του προγράμματος, συμμετείχε και στο διπλό και μένει τώρα να φανεί αν μπορέσει και αύριο να επαναλάβει τουλάχιστον την ίδια διαδικασία χωρίς ενοχλήσεις. Το θέμα είναι ότι το σταφ του ΠΑΟκ δεν θα πιέσει τον παίκτη, αφού μια υποτροπή τώρα, θα τον αφήσει για πολύ καιρό εκτός δράσης.

Στο μεταξύ σήμερα έχει τα γενέθλια του ο φροντιστής Μανόλης Βαλλιάνος που κέρασε παίκτες και προπονητές, ενώ ο Χαριτόπουλος που έδωσε το παρόν στην απογευματινή προπόνηση,

αφού δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων, έφυγε κατευθείαν με το τέλος του προγράμματος για να βρεθεί κοντά στην σύζυγο του και στη νεογέννηση κόρη του.

Τέλος λόγω αδυναμίας της νομικού της ΚΑΕ Κατερίνας Γιαννακοπούλου να βρεθεί σήμερα στην Αθήνα, η ΚΑΕ ζήτησε και πήρε αναβολή για την έφεση στο ΑΣΕΑΔ αναφορικά με το πρόστιμο των 35000 ευρώ. Ο ΠΑΟΚ πήρε δικάσιμο για τις 23 Απριλίου. 

Διαβάστε ακόμη...