«Δεν έχει ηγέτη ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Δημόπουλος και μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι του «Δικεφάλου» με τον Παναθηναϊκό αλλά και τον ηγέτη που λείπει από την ομάδα.
Πηγή: arenafm.gr
«Δεν έχει ηγέτη ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ:

« Ίσως να είναι και καλύτερα που δεν θα έχει κόσμο το γήπεδο. Του ΠΑΟΚ του δίνεται η ευκαιρία για να πάρει το παιχνίδι και δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Ο ΠΑΟΚ μου άρεσε στη Βέροια και έπαιξε φοβερά αλλά δεν έχει την ψυχολογία να πάρει το πρωτάθλημα και για αυτό έμεινε πίσω. Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν εμψυχωτή.

Ο Ολυμπιακός έχει τον Θεοδωρίδη που τα βάζει με όλους και εμψυχώνει την ομάδα, ο ΠΑΟΚ ποιόν έχει; Εμείς όταν πήραμε το πρωτάθλημα είχαμε τσαμπουκά όλοι και δεν γλίτωνε κανείς. Ο Κλάους έκανε το λάθος στον Ατρόμητο, πάτησε το πόδι του αντιπάλου και δεν το πήρε πίσω. Ήταν προκλητικός και ήταν σαν να ήθελε να βγει».

Για το πώς πρέπει να πάει στη Λεωφόρο ο ΠΑΟΚ:

«Πρέπει να πει από το πρώτο λεπτό πως πρέπει να κερδίσει. Το θέμα είναι να το πιστεύουν οι παίκτες. Έχεις έναν παίκτη στα αποδυτήρια να φωνάζει και όποιος δεν μπορεί πρέπει να μένει έξω. Δεν υπάρχει ηγέτης ούτε εντός ομάδας ούτε εκτός. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μπει με τσαμπουκά και να κερδίσει. Ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα αλλά αυτή την στιγμή δεν γίνεται να χαθεί το αποτέλεσμα».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει κρατήσει άψογη στάση. Είδαμε τι έγινε στη Λεωφόρο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Αυτές οι φωτοβολίδες είναι απαράδεκτες και αυτές οι καταστάσεις είναι πολύ επικίνδυνες».

Για τον Αθανασιάδη:

«Τον πιστεύω σαν παίκτη, έχει το γκολ αλλά τελευταία μου τα έχει χαλάσει. Δεν έχει παίκτες να του φέρουν την μπάλα μπροστά, εκνευρίζεται και τελευταία μου τα έχει χαλάσει. Πέρυσι είχε τον Λίνο που τον τροφοδοτούσε ενώ φέτος άρχισε καλά ο Ρατς όμως πρέπει να κουράστηκε.

Δεν γίνεται μια ομάδα να στηρίζεται σε 5 παίκτες όλο και όλο. Η ομάδα θέλει τσαμπουκά και την νοοτροπία του «δεν χάνω». Είδαμε πως μπήκε στον Ολυμπιακό και πήρε την νίκη. Τα βλέπει αυτά η διοίκηση; Θέλει η ομάδα έναν με τσαμπουκά να μπαίνει πρώτος μέσα στο Καραϊσκάκη».

Για την μάχη του πρωταθλήματος:

«Εμείς όταν πήραμε το πρωτάθλημα όλοι μου έλεγαν πως δεν θα το πάρουμε. Πηγαίναμε έξω και έβαζα γκολ σε κάθε γήπεδο. Το πρωτάθλημα του τότε δεν το έπαιρνες με τίποτα, τώρα είναι πολύ πιο εύκολο».

Διαβάστε ακόμη...