«Για αυτό ήρθε η καθίζηση του ΠΑΟΚ»

Ο παλαίμαχος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Τάσος Τασιόπουλος, μιλώντας στο «Metropolis 95.5» εξέφρασε την άποψή του για τους λόγους που ήρθε η αγωνιστική καθίζηση του Δικεφάλου από τον Δεκέμβριο και μετά.
Πηγή: metrosport.gr
«Για αυτό ήρθε η καθίζηση του ΠΑΟΚ»

«Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ και προσπαθώ, μάλιστα, να παρακολουθώ από κοντά όσα συμβαίνουν», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Από την αρχή της σεζόν ήταν πολύ δυνατή η ομάδα, θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι. Υπάρχουν, όμως, κάποια σημεία που ήταν καθοριστικά για να υπάρξει αυτή η πτώση της ομάδας. Το κομβικό ήταν βέβαια μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, η οποία στην πορεία δεν αξιοποιήθηκε όπως θα έπρεπε. Ισως δόθηκε μεγαλύτερη βάση και αυτό μπορεί να αποπροσανατόλισε. Το δεύτερο σημείο ήταν ότι πολλές φορές η ομάδα ασχολήθηκε με την διαιτησία και το τρίτο ότι οι μεταγραφές του χειμώνα αργήσαν να έρθουν».

Για τον Αναστασιάδη επεσήμανε:

«Εάν ήθελες να συνεργαστείς μαζί του και ήσουν πειθαρχημένος δεν είχες κανένα πρόβλημα. Μπορεί ο Αναστασιάδης να φέρει στον ΠΑΟΚ τίτλους, αλλά μεγάλο ρόλο στα αποδυτήρια παίζουν και οι παίκτες προσωπικότητες».

Διαβάστε ακόμη...