Μετά το Μαυροφρύδη, ποιος;

Από inpaok.gr: Η απόφαση της απομάκρυνσης του Αλκη Μαυροφρύδη δεν ήταν μια σπασμωδική ενέργεια του Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, έχει λάβει μια σειρά αποφάσεων που αφορούν τόσο τη λειτουργία του ΠΑΟΚ όσο και των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων στην Ελλάδα.
Πηγή: inpaok.gr
Μετά το Μαυροφρύδη, ποιος;

Άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό του περιβάλλον και συμμετέχουν στο κύκλο επιρροής του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, υποστηρίζουν ότι έχει αντιληφθεί πολλά λάθη που έγιναν στο παρελθόν και σκοπεύει να αλλάξει πολλά σε όλους τους τομείς προκειμένου να αλλάξει και την εικόνα που έχει δημιουργήσει όχι μόνο στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, αλλά γενικότερα στην κοινή γνώμη.

Σταδιακά μέχρι το καλοκαίρι αναμένεται να ανακοινωθεί μια σειρά αλλαγών σε πρόσωπα και καταστάσεις τόσο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και στις εντός Ελλάδας επιχειρήσεις του Ιβάν Σαββίδη που εμφανίζεται αποφασισμένος να λειτουργήσει περισσότερα με επιχειρηματική σκέψη λιγότερο συναίσθημα, όπου βέβαια αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Υπάρχει με λίγα λόγια λίστα που αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό. Το κουβάρι θα το ξετυλίξει σιγά – σιγά μέχρι το καλοκαίρι ο ίδιος ο Σαββίδης με τις κατευθύνσεις που θα δίνει στους επιτελείς του.

Διαβάστε ακόμη...