Τι θα γίνει με την τιμωρία του Παναθηναϊκού

Από sport-fm.gr: Η απόφαση της Super League για διεξαγωγή της προσεχούς αγωνιστικής της Super League κεκλεισμένων των θυρών δεν... επηρεάζει την τιμωρία του Παναθηναϊκού.
Πηγή: sport-fm.gr
Τι θα γίνει με την τιμωρία του Παναθηναϊκού

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ανακοίνωσε πως η προσεχής αγωνιστική της Super League θα διεξαχθεί κανονικά, αλλά χωρίς την παρουσία κόσμου. Ο Παναθηναϊκός μετά την τιμωρία για τα επεισόδια στη Λεωφόρο ούτως ή άλλως θα υποδεχόταν κεκλεισμένων των θυρών τον ΠΑΟΚ, όπως και τον Αστέρα Τρίπολης εφόσον δεν μειωθεί η τιμωρία του στην Επιτροπή Εφέσεων.

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης δημιουργήθηκε το ερώτημα αν ο Παναθηναϊκός θα θεωρηθεί πως εκτίει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας του στο προσεχές ματς με τον ΠΑΟΚ ή από τη στιγμή που όλες οι ομάδες (που δεν έφεραν κάποια τιμωρία έδρας) θα παίξουν χωρίς κόσμο, αν οι δύο αγωνιστικές θα κριθεί πως... μετρούν από το επόμενο εντός έδρας ματς, με τον Αστέρα Τρίπολης, με συνέπεια-εφόσον δεν υπάρξει μείωση της τιμωρίας, να είναι άδεια η Λεωφόρος και απέναντι στη Skoda Ξάνθη.

Τελικά, σύμφωνα με διευκρίνιση από τη Super League, ο Παναθηναϊκός δεν θα χρειαστεί να παίξει και τρίτο ματς χωρίς κόσμο και θα εκτίσει την τιμωρία του στα ματς με ΠΑΟΚ και Skoda Ξάνθη.

Διαβάστε ακόμη...