Η θέση του ΠΑΟΚ για την απόφαση Κοντονή

Η απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή για επανέναρξη του πρωταθλήματος, χωρίς κόσμο στα γήπεδα, δεν έμεινε ασχολίαστη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
Η θέση του ΠΑΟΚ για την απόφαση Κοντονή

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν από τον Δικέφαλο, ο Υφυπουργός δεν πείστηκε και δεν αρκείται στην επιφανειακή κουβέντα των ηλεκτρονικών εισιτηρίων, αλλά πήρε μία απόφαση μόνο και μόνο για να μην δυσχεραίνει κι άλλο το πρόγραμμα των ομάδων. Θεωρούν πως ούτε τα χθεσινά ραντεβού, ούτε τα σημερινά έγιναν για να συμφωνηθούν μέτρα, παρά μόνο να εκφράσει την δυσπιστία του στις πραγματικές προθέσεις.

Από τον ΠΑΟΚ τονίζουν πως στόχος τους είναι τα ματς να διεξάγονται με κόσμο και μάλιστα και των δυο ομάδων, αλλά φαίνεται για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να γίνουν πολλά άλλα.

Τέλος, όπως ανέφεραν από τα γραφεία της Μικράς Ασίας «εφόσον ο χρόνος που κρατάει αυτή η "τιμωρία" του πρωταθλήματος δεν χρησιμοποιηθεί απλά για συζητήσεις πάνω στο ηλεκτρονικό εισιτήριο και τα τουρνικέ (που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να τοποθετηθούν μέχρι το καλοκαίρι εκεί που δεν υπάρχουν) και εφόσον η επαναξιολόγηση της απόφασης θα γίνει μετά τη συνάντηση Κοντονή-Πλατινί, πιστεύουμε ότι η ατζέντα ήδη διευρύνεται στις ουσιαστικές παρεμβάσεις που περιμένουμε και θέλουμε».

Διαβάστε ακόμη...