Γκιρτζίκης: «Δεν υπάρχει ακόμα απόφαση»

Από gazzetta.gr:Ολοκληρώθηκε στις 17:15 η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους φορείς του ποδοσφαίρου. Διαβάστε τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη, ο οποίος αποκάλυψε ότι η τελική απόφαση ίσως δεν ανακοινωθεί την Τετάρτη.
Πηγή: gazzetta.gr
Γκιρτζίκης: «Δεν υπάρχει ακόμα απόφαση»

«Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια απόφαση, ο κύριος Υπουργός φαίνεται θα πει αυτό που πρέπει να πει αύριο το πρωί. Δικαίωμά του είναι να πει αυτό που θα αποφασίσει τελικά, εμείς είχαμε μια συνάντηση μαζί του, αναλύσαμε πολλά θέματα, τα οποία θα τεθούν κάποια τις επόμενες μέρες και κάποια στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου, στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης της βίας. Νομίζω όσα ειπώθηκαν στηρίζονται σε μια λογική, προκειμένου να μην ξανασυμβούν αυτά που συνέβησαν σε κάποιους αγώνες», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Παρότι ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους δεν απάντησε σε ερωτήσεις για το τι ακριβώς προβλέπουν τα μέτρα και το τι θα γίνει μ το πρωτάθλημα. «Νομίζω θα πρέπει να περιμένετε να τα ανακοινώσουν», υποστήριξε, ενώ σε ερώτηση που του έγινε και αναφέρθηκε ότι η Πολιτεία είναι δύσπιστη σε αυτά που της έχουν μεταφέρει οι ποδοσφαιρικοί φορείς απάντησε: «Αυτό το λέτε εσείς. Εγώ δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο, η συνεργασία μας είναι άψογη. Συζητήσαμε όλα τα θέματα και πάνω σε αυτό θα βγει η απόφαση».

Διαβάστε ακόμη...