Τέσσερα στα τέσσερα!

Από makthes.gr: Τέσσερα παιχνίδια έδωσε ο ΠΑΟΚ και πέτυχε ισάριθμες νίκες, που επιτεύχθηκαν όλες στην Τούμπα με τους παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη να παρουσιάζονται πανέτοιμοι, αν και είχε προηγηθεί διακοπή, που είθισται να βγάζει εκτός ρυθμού τις ομάδες.
Πηγή: makthes.gr
Τέσσερα στα τέσσερα!

Η πρώτη διακοπή ήρθε πριν προλάβουν οι ομάδες να... ιδρώσουν στο πρωτάθλημα, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας. Επέστρεψαν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στις 13 Σεπτεμβρίου όταν αντιμετώπισε τη Νίκη Βόλου, την οποία νίκησε με σκορ 3-0 στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα με γκολ των Αθανασιάδη, Περέιρα και Μακ.

Πέρασε το εμπόδιο αυτό, αλλά σύντομα ήρθε και η δεύτερη διακοπή με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό να βάζει λουκέτο ως ελάχιστη «ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη». Με την απόφαση αυτή αναβλήθηκε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» και ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις 19 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για να επικρατήσει με 2-1 επί του Ατρόμητου στην Τούμπα με γκολ των Κάτσε και Ρατς.

Οι διακοπές του πρωταθλήματος τρίτωσαν μετά τη μαφιόζικου τύπου επίθεση στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Χριστόφορο Ζωγράφο. Ο ΠΑΟΚ είχε πάρει φόρα και στις 30 Νοεμβρίου επικράτησε με 3-2 επί του Πανθρακικού στην Τούμπα με τέρματα των Σαλπιγγίδη, Παπαδόπουλου και Περέιρα.

Η τέταρτη διακοπή έρχεται λόγω της Πρωτοχρονιάς με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να παίρνουν ανάσες και να επιστρέφουν στις 3 Ιανουαρίου στην Τούμπα όπου και επικράτησαν με 3-2 επί του Πανιωνίου. Χρειάστηκε να κάνει διπλή ανατροπή στο παιχνίδι αυτό με τον Βίτορ να ισοφαρίζει για πρώτη φορά, τον Μαντούρο να ισοφαρίζει εκ νέου και τον Αθανασιάδη να δίνει τη νίκη. Για πρώτη φορά οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν μετά από διακοπή και θα παίξουν -σύμφωνα με τη Σούπερ λίγκα- εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό, ενώ στόχος είναι να συνεχίσει το νικηφόρο αυτό σερί για να επιστρέψει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Παναγιώτης Μαυρίδης

Διαβάστε ακόμη...