«Κρατήστε τον, θέλει να μείνει!»

Από inpaok.com: Στάζουν μέλι στην Ντεπορτίβο για τον Λούκας και η ιστοσελίδα lavozdegalicia.es αναφέρει πόσο πολύ θέλει ο παίκτης να μείνει στην Ισπανία αλλά και προτρέπει τους ανθρώπους της ομάδας να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται με μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
«Κρατήστε τον, θέλει να μείνει!»

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι με την παρουσία του,ς σου δείχνουν αμέσως ότι έχουν διαφορετική δυναμική από τους υπόλοιπους. Η ταχύτητά του, η ένταση με την οποία συμμετέχει, η διαφορετική αντίληψη για το παιχνίδι.

Ο Λούκας Πέρεθ είναι ένας τέτοιος παίκτης. Έφερε φρεσκάδα στο παιχνίδι της Ντεπορτίβο και πρόσθεσε την εύκολη διείσδυση στην ταυτότητα της ομάδας. Η ταχύτητα του και η ικανότητα του να αλλάζει ρυθμό είναι η δύναμη του. Η Ντεπορτίβο πρέπει να κρατήσει αυτόν τον παίκτη. Να συνεδριάσει και να αποφασίσει να τον κρατήσει.

Ο ποδοσφαιριστής θέλει να μείνει στην Ντέπορ και είναι λογικό να αισθάνεται περισσότερα και να δίνει τα πάντα παίζοντας για την ομάδα της πόλης του. Αισθάνεται καλά εδώ, οι εμφανίσεις του αφήνουν υποσχέσεις και έχει συναισθήματα για την ομάδα».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...