Στον ανακριτή και ο Βρέντζος!

Από sdna.gr: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, καταθέτει αυτή την ώρα στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς για το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.
Πηγή: sdna.gr
Στον ανακριτή και ο Βρέντζος!

Το SDNA, το μοναδικό μέσο που παρακολουθεί από κοντά την πιο σοβαρή υπόθεση των ημερών μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αποκαλύπτει πως ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, κάλεσε στο γραφείο του και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζο, στο πλαίσιο της εξέτασης μαρτύρων για το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης.

Η κατάθεση του Γιάννη Βρέντζου είναι ένα από τα σημαντικά κομμάτια του παζλ της υπόθεσης και ο ανακριτής θέλει πρώτα να ακούσει όσα έχει να του πει πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Το σίγουρο είναι πως αυτή η νέα κλήση του ανακριτή, αποδεικνύει πόσο «ζεστά» έχει πάρει την υπόθεση ανοίγοντας κι άλλο τον κύκλο των μαρτύρων, πέρα από εκείνους που είχε εξετάσει ο εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας, ο οποίος άσκησε τις διώξεις. Ο Γιώργος Ανδρεάδης προχωράει σε βάθος και καλεί πλέον και επικεφαλής ομάδων, μεταξύ των οποίων και ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως έχει αποκαλύψει το SDNA, σε σχετικό ρεπορτάζ του Άρη Ασβεστά, το έργο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς οδεύει προς την ολοκλήρωσή του και αναμένεται άμεσα να κληθούν όσοι διώκονται ποινικά για να τους απαγγελθούν κατηγορίες και να απολογηθούν. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε τρία μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ, επίσης σε ένα υψηλόβαθμο στέλεχός της, το οποίο παραιτήθηκε πρόσφατα, δύο πρώην μέλη της ΚΕΔ, τρεις εν ενεργεία διαιτητές της Σούπερ Λίγκας και δύο προέδρους ΠΑΕ Σούπερ Λίγκας. Συνολικά διώκονται 16 άτομα!

Το σίγουρο είναι πως έχουμε μπροστά μας μεγάλες εξελίξεις σε ένα θέμα που αποτελεί την πραγματική μάστιγα του ελληνικού ποδοσφαίρου, την ώρα που σε επίπεδο πολιτικής γίνονται θεατρινισμοί με επίκεντρο τη βία. Το SDNA παρακολουθεί στενά την υπόθεση στο δικαστικό μέτωπο και θα σας ενημερώνει για κάθε εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμη...