«Η ανισονομία εκτρέφει τη βία»

Aπό metrosport.gr: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: metrosport.gr
«Η ανισονομία εκτρέφει τη βία»

Ο εισαγγελέας ζητά η ασπρόμαυρη ΠΑΕ να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο από 40.000 έως 120.000 ευρώ και με ποινή αποκλεισμού της έδρας του από μια ως δυο αγωνιστικές.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστεί την περασμένη Τετάρτη αλλά η ΠΑΕ είχε ζητήσει και είχε πάρει αναβολή. Η αλήθεια είναι ότι στον ΠΑΟΚ ανησυχούν, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξει η ποινή.

Πιθανώς, δηλαδή, η Επιτροπή (η ίδια που είχε τιμωρήσει τον ΠΑΟΚ με αφαίρεση τριών βαθμών στα πλέι οφ του περσινού Πρωταθλήματος), να επηρεαστεί από την ένταση των ημερών και την τιμωρία του Παναθηναϊκού και να θελήσει και αυτή να επιβάλλει αυστηρή ποινή στον ΠΑΟΚ.

Η υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα τονίσει ότι δεν είναι δυνατόν να αυξηθεί η ποινή την στιγμή που για το αντίστοιχο ματς στο Γ. Καραϊσκάκης (όπου είχαμε φωτοβολίδες στον Γλύκο) ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί μόλις με 7000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο. «Η βία έχει τις ρίζες της και εκτρέφεται και όταν υπάρχουν αποφάσεις ανισονομίας» σχολίαζαν στην ΠΑΕ.

Η ίδια επιτροπή θα εκδικάσει σήμερα και την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο. Υπόθεση που ενδιαφέρει και τον ΠΑΟΚ αφού το προσεχές του παιχνίδι είναι στην Λεωφόρο και βάσει της πρωτόδικης απόφασης ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να παίξει χωρίς την παρουσία του κόσμου του.

Η απόφαση

Λόγω του όγκου των υποθέσεων που θα εκδικάσει σήμερα η Εφέσεων, δεν είναι δεδομένο ότι η απόφαση θα βγει αυθημερόν. Έτσι, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να περιμένουν στον ΠΑΟΚ, μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης για να πληροφορηθούν το αν η έφεση του εισαγγελέα έγινε δεκτή ή απορρίφθηκε.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...