Αν ξεκινήσει, θα έχει εκπλήξεις

Από thessports.gr: Χθες έγινε το συμβούλιο της Λίγκας, σήμερα συναντήθηκαν Αλαφούζος – Μαρινάκης, παρόντος του Κοντονή στο υπουργείο...
Πηγή: thessports.gr
Αν ξεκινήσει, θα έχει εκπλήξεις

Από τη συνάντηση δεν διέρρευσε σχεδόν τίποτα, είναι προφανές ότι όλη η Σούπερ Λιγκ προσπαθεί φαινομενικά να ρίξει τους τόνους για να αρχίσει το πρωτάθλημα, γιατί η Nova έχει ρήτρες και θα τις ενεργοποιήσει.

Αυτό που προκύπτει, είναι πως οι ομάδες θέλουν να δείξουν ότι είναι αποφασισμένες να κάνουν... τομές και αυτό θα πει ο Μποροβήλος στον Κοντωνή στην αυριανή τους συνάντηση. Το θέμα είναι, ποιος τους πιστεύει...

Αυτή τη στιγμή, είναι σαφές ότι το παιχνίδι το κάνει ο Κοντονής.

Ο υπουργός αθλητισμού άκουσε σήμερα Αλαφούζο – Μαρινάκη, τους έθεσε προ των ευθυνών τους, φέρεται να τους εξωτερίκευσε κάποιες σκέψεις του, αλλά τις προθέσεις του, δεν τις έχει αποκαλύψει.

Ο υπουργός αθλητισμού θα ακούσει αύριο τον Μποροβήλο, και σε συνεργασία με τον πρωθυπουργό, θα αποφασίσει αν θα γίνει πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο.

Ακόμη κι αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, δεν θα είναι όλα όπως πριν. Θα υπάρχουν εκπλήξεις. Αυτό λέγεται τις τελευταίες ώρες!

Διαβάστε ακόμη...