«Ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν τα πράγματα στον ΠΑΟΚ είναι η ιεραρχία»

Στο Μetropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, ο οποίος μίλησε για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, για τις λύσεις που πρέπει να δοθούν, για τα θέματα που απασχολούν την οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς και για το ντέρμπι της 27ης στην άδεια Λεωφόρο.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν τα πράγματα στον ΠΑΟΚ είναι η ιεραρχία»

Για τη διακοπή του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και για τα τεκταινόμενα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή η αναβολή μίας εβδομάδος έγινε για τα μάτια του κόσμου και για μία προληπτική ενέργεια να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα, μία διακοπή χωρίς ουσία», ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι «Πρέπει να λυθεί πρώτα η αξιοπιστία και ακολούθως λύνουμε και τη βία», τόνισε μεταξύ άλλων ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος στη συνέχεα μίλησε για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον ΠΑΟΚ με λύσεις και πλάνο για μια νέα αρχή στην ασπρόμαυρη οικογένεια.

«Εφόσον υπάρχει ένα σωστό πλάνο και ένα οργανόγραμμα λειτουργίας της ΠΑΕ απόλυτα συγκεκριμένο που καθορίζει και περιγράφει τα καθήκοντα και τις ευθύνες των θέσεων, έτσι είναι ο μόνος σωστός τρόπος για να αλλάξουν τα πράγματα στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να υπάρχει μια ιεραρχία.»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για το τι πρέπει να κάνει η ΠΑΕ τα επόμενα δυόμισι χρόνια... «Εάν θέλει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πει ότι τα επόμενα δυόμισι χρόνια δε σκέφτομαι ούτε Πρωτάθλημα, ούτε τίποτα, σκέφτομαι να φτιάξω ομάδα, να φτιάξω τα διοικητικά μου, καθώς και στο εξωτερικό περιβάλλον (ΕΠΟ, Super League, πολιτεία). Ένας σχεδιασμός ο οποίος πρέπει να βγει προς τον κόσμο και στα μέλη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ»

Τέλος αναφέρθηκε για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην άδεια λόγω τιμωρίας των «πράσινων», Λεωφόρο Αλεξάνδρας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Μία νίκη θα είναι το καλύτερο φάρμακο για μια επανεκκίνηση της ομάδας».

Διαβάστε ακόμη...