Στο μυαλό η ανανέωση με Μαργαρίτη

Από contra.gr: Στον ΠΑΟΚ υπάρχει διάθεση παραμονής του Βαγγέλη Μαργαρίτη, όπως επιβεβαιώνει ο ατζέντης του Ελληνα φόργουορντ. Διαβάστε γι' αυτόν αλλά και άλλους παίκτες της ομάδας.
Πηγή: contra.gr
Στο μυαλό η ανανέωση με Μαργαρίτη

Το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη είναι στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, όπως έχουμε αποκαλύψει εδώ και καιρό και ο ατζέντης του παίκτη, Μηνάς Τουκμενίδης επιβεβαιώνει πως υπάρχει πολύ καλή διάθεση από τον "Δικέφαλο" για την παραμονή του Έλληνα φόργουορντ.

Βέβαια για την ώρα δεν έχουν γίνει -ουσιαστικές- συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου αλλά στον ΠΑΟΚ έχουν κατά νου κάποια στιγμή να "τρέξει" το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο Μαργαρίτης νιώθει καλά στον "Δικέφαλο" αλλά από την πλευρά του παίκτη δεν υπάρχει βιασύνη για να "κλείσει" άμεσα το ζήτημα της παραμονής.

Η παραμονή των Ελλήνων και ο Λάνγκφορντ

Οσον αφορά τον Δέδα, που έχει οψιόν ενεργοποίησης του δεύτερου χρόνου του συμβολαίου του, εκτός απροόπτου θα είναι στον ΠΑΟΚ και του χρόνου. Πιθανότατα όλοι οι Ελληνες που παίζουν φέτος στον "Δικέφαλο", να φορούν τα ασπρόμαυρα και την νέα σεζόν (εκτός κι αν για το "4" μείνει ένας εκ των Χαριτόπουλου ή Κακαρούδη, εφόσον παραμείνει ο Μαργαρίτης) καθώς στον ΠΑΟΚ θέλουν την διατήρηση ενός κορμού ενώ ίσως η ομάδα χρειαστεί νέους Αμερικανούς (αυτό κυρίως λόγω των νυν οικονομικών δεδομένων).

Κάποια στιγμή εκφράστηκε η διάθεση παραμονής για τους Λάνγκφορντ και Όντουμ, αλλά με μικρή αύξηση στα συμβόλαιά τους δεν μπορεί να γίνει κάτι (για τον πρώτο στον ΠΑΟΚ στάζουν μέλι). Στους κόλπους της ομάδας έχει εκφραστεί η άποψη πως θα μπορούσε να παραμείνει ο Βον ενώ αρέσει πολύ ο Κάρτερ αλλά με αρκετά αυξημένο κασέ τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Τέλος, στα αγωνιστικά εκτός του προγράμματος της Τρίτης έμειναν οι Μαργαρίτης (πρόβλημα στη μέση) και Τσόχλας (πρόβλημα στα πλευρά).

Διαβάστε ακόμη...