"Παίζουμε για να προσφέρουμε"

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μαλιούφας και μίλησε για τις εξελίξεις στις εκλογές των παλαίμαχων αλλά και την φετινή ομάδα του «Δικεφάλου».
Πηγή: arenafm.gr
"Παίζουμε για να προσφέρουμε"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αύριο θα συγκεντρωθούν τα παιδιά για να κληθεί το νέο συμβούλιο. Είναι πολλά παιδιά που θέλουν να μπουν για να προσφέρουν και αυτό είναι πολύ θετικό. Δεν υπάρχει κέρδος και οι εκδηλώσεις που κάνουν οι παλαίμαχοι είναι καθαρά για φιλανθρωπικό σκοπό. Με συνεννόηση τα παιδιά θα αποφασίσουν τον πρόεδρο. Η γνώμη μου είναι πως η διοίκηση με τον Φιλώτα και τον χώρο πήρε και τις θέσεις που χρειαζόμασταν και πρέπει να συνεχίσει. Μιλήσαμε και με τον Γιώργο Κούδα αλλά για προσωπικούς λόγους δεν θέλει να συμμετέχει. Οι παλαίμαχοι βοηθάν πολύ και εγώ ως μικρότερος λέω πως τα προσωπικά πρέπει να είναι στην άκρη. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Το κάλεσμα μας είναι ανοιχτό για όλα τα μέλη και έρχονται συνεχώς και νέα παιδιά. Όσοι έχουν φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ είναι καλοδεχούμενοι».

Για το επόμενο παιχνίδι των παλαιμάχων:

«Την Δευτέρα παίζουμε με μια ομάδα παλαίμαχων από την Κύπρο που φέρνει ο Καραγεωργίου και θέλουν και αυτοί να γνωρίσουν όλα αυτά τα άτομα. Το παιχνίδι θα γίνει στην Μίκρα και θα ακολουθήσει μια μικρή δεξίωση μετά».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ:

«Ήταν μια ευκαιρία φέτος όμως κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά μετά τον Ολυμπιακό. Ήταν κρίμα γιατί ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός φέτος. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη, υπάρχει ένας οικονομικά δυνατός παράγοντας και ελπίζω να πηγαίνει καλύτερα η ομάδα. Αυτό που είδαμε φέτος στον ΠΑΟΚ ήταν δημιούργημα του προπονητή και στην αρχή η ομάδα έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη...