"Συναινετικό διαζύγιο" με Μαυροφρύδη

Από sport24.gr: Πώς σχολιάζει το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη την λύση της συνεργασίας του Άλκη Μαυροφρύδη με την DIMERA ΕΠΕ.
Πηγή: sport24.gr
"Συναινετικό διαζύγιο" με Μαυροφρύδη

Ο Άλκης Μαυροφρύδης ήταν από τα πρώτα στελέχη που εντάχθηκαν στο στελεχιακό δυναμικό του Ιβάν Σαββίδη επί οικονομικών θεμάτων. Βρέθηκε στο πλευρά της Μαρία Γκοντσάρεβα και αρχικά συμμετείχε σε διάφορες συσκέψεις και συζητήσεις που αφορούσαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια ασχολήθηκε κυρίως με το "Μακεδονία Παλλάς", όπως και διάφορες άλλες επιχειρηματικές προσπάθειες του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα, χωρίς να έχει άμεση σχέση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (αν και έδινε τις συμβουλές του όποτε το ζητούσαν).

Επομένως, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είχε λόγο να σχολιάσει την αποχώρησή του από το στενό τιμ συνεργατών Σαββίδη.

Από τον περιβάλλον του μεγαλομετόχου του "Δικεφάλου", διαρρέεται, πάντως: "Η λύση της συνεργασίας έγινε με συναίνεση και των δυο πλευρών, μετά από πολύ καλή και αποδοτική συνεργασία.

Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και ευγνωμοσύνη και ήταν γενικά μια πολύ καλή συνεργασία που τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όταν κρίθηκε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου".

"Περιμένουμε το τελικό κείμενο"
Όσον αφορά στα σενάρια για επιβολή ορίου στο νέο νόμο για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων που, αν προκύψει, ουσιαστικά "φρενάρει" τη λύση για τις οφειλές του ΠΑΟΚ προς το δημόσιο, από τα γραφεία της Τούμπας αποφεύγουν να σχολιάσουν οτιδήποτε, σημειώνοντας απλά: "Περιμένουμε το τελικό κείμενο που θα κατατεθεί".

Διαβάστε ακόμη...