Δώσε και σε μένα πάσα...

Από paokweb.gr: Το PAOKweb έψαξε βρήκε και σας παρουσιάζει τους πρώτους στις σωστές μεταβιβάσεις της μπάλας (πάσες) στην ομάδα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paokweb.gr
Δώσε και σε μένα πάσα...

Πρώτος στη σχετική λίστα είναι η αποκάλυψη του φετινού ΠΑΟΚ ο Φάνης Τζανδάρης, ο οποίος μέχρι την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, είχε μεταβιβάσει σωστά την μπάλα στους συμπαίκτες του 161 φορές! Όμως από αυτές τις σωστές μεταβιβάσεις μόνο μια ήταν τελική ασίστ για γκόλ.

Δεύτερος σε σωστές μεταβιβάσεις έρχεται ο εμφανώς πιο ώριμος φέτος Έργκους Κάτσε, ο οποίος έχει δώσει 151 πάσες, όμως και αυτός όπως και ο Τζανδάρης έχει δώσει μόνο μια ασίστ. Τρίτος στην λίστα είναι ο ιδιαίτερα ανεβασμένος φέτος Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος έχει δώσει σωστά σε συμπαίκτη του την μπάλα 104 φορές ενώ στο ενεργητικό του έχει και έξι ασίστ.

Τέταρτος έρχεται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μοιράζοντας 98 φορές την μπάλα σωστά στους συμπαίκτες του, ενώ μέχρι στιγμής στο ενεργητικό του έχει καταγράψει και τέσσερις ασίστ παρά το ντεφορμάρισμα που έχει από την αρχή της χρονιάς.

Τέλος την πεντάδα συμπληρώνει ο Ράζβαν Ρατς, ο Ρουμάνος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ έχει 93 σωστές μεταβιβάσεις, ενώ σε πέντε περιπτώσεις είδε τους συμπαίκτες του να σκοράρουν από την τελική του πάσα με το φαρμακερό αριστερό που διαθέτει.

Παναγιώτης Γεωργογιάννης

Διαβάστε ακόμη...