Θα προτείνει επιστροφή του ιδιωνύμου

 Το μεσημέρι συνεδριάζει η Σούπερ Λίγκα και το gazzetta.gr αποκαλύπτει με ποιο τρόπο θέλει να πείσει τον Κοντονή να αποφασίσει ξανά σέντρα στο πρωτάθλημα.
Πηγή: gazzetta.gr
Θα προτείνει επιστροφή του ιδιωνύμου

Στις 14.00 συνεδριάζει η διοργανώτρια αρχή, στη συνέχεια της επεισοδιακής συνεδρίασης που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Θέμα συζήτησης οι αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν προκειμένου να πειστεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος ότι οι ομάδες πήραν μέτρα και να αποφασίσει επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Βασικό χαρτί της Superleague θα είναι η επιστροφή του ιδιωνύμου, με την σχετική πρόταση να την καταθέτει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος Γιώργος Μποροβήλος. Η επιστροφή στο καθεστώς του ιδιωνύμου, είχε θεσπιστεί το 2006 επί των ημερών Γιώργου Ορφανού και προβλέπει τη φυλάκιση των κατηγορουμένων για επεισόδια,

χωρίς τη δυνατότητα αναστολής της ποινής ή μετατροπής σε χρηματικό πρόστιμο. Τελικά τρία χρόνια αργότερα, καταργήθηκε από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με υφυπουργό τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Στην Superleague πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο αυστηρό μέτρο είναι αρκετό για να πειστεί ο Κοντονής ότι κάτι αλλάζει στο ποδόσφαιρο και ότι οι ΠΑΕ είναι αποφασισμένες να καταπολεμήσουν την βία! Από εκεί και πέρα για να ισχύσει, πρέπει να ψηφιστεί νόμος που θα πάει στη Βουλή ο Υφυπουργός Αθλητισμού!

 

Διαβάστε ακόμη...