O Γκολάσα που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ!

Aπό paokweb.gr: O Iσραηλινός χαφ ΚΑΙ θέλει ΚΑΙ μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να επιστρέψει δυναμικά μετά τη διακοπή της 26ης αγωνιστικής.
Πηγή: paokweb.gr
O Γκολάσα που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ!

Ο Εγιάλ Γκολάσα συστήθηκε στο ασπρόμαυρο κοινό σαν παίκτης της Μακάμπι Χάιφα, στις 24 Οκτωβρίου 2013, όταν ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τους Ισραηλινούς στα πλαίσια των ομίλων του Εuropa League στην Τούμπα.

Στο νικηφόρο εκείνο αγώνα για τον ΠΑΟΚ, ο Γκολάσα ξεχώρησε με τη συνολική του παρουσία αλλά, κυρίως, με το εξαιρετικό γκολ το οποίο πέτυχε κόντρα στο δικέφαλο.

Η συνέχεια είναι γνωστή, με τον ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μένουν εντυπωσιασμένοι από όσα είδαν από τον Γκολάσα και το καλοκαίρι να εντάσσεται στο δυναμικό του δικεφάλου του Βορρά.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ξεχώρισε, στα φιλικά που έδωσε ο ΠΑΟΚ ήταν από τους διακριθέντες, ωστόσο ο τραυματισμός του στο καλοκαιρινό φιλικό με την Ίντερ, τον άφησε έξω από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της ομάδας, γεγονός που φάνηκε να τον επηρεάζει.

Η μέχρι στιγμής παρουσία του στον ΠΑΟΚ περιλαμβάνει πολλά "σκαμπανεβάσματα" και δεν έχει καταφέρει να βρει την απαιραίτητη διάρκεια στην απόδοσή του, παρ' όλα αυτά όσες φορές έχει αγωνιστεί η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη.

Με τα ασπρόμαυρα έχει αγωνιστεί συνολικά 17 φορές στη Superleague -1007' αγωνιστικά λεπτά- 6 στην Ευρώπη και 3 στο Κύπελλο, χωρίς πάντως να έχει πετύχει κάποιο τέρμα έως τώρα.

Στο νικηφόρο προηγούμενο αγώνα κόντρα στη Βέροια ήταν από τους καλύτερους, δείχνοντας ότι ανεβαίνει συνεχώς.

Η συνέχεια για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα είναι δύσκολη αλλά και κρίσιμη και είναι βέβαιο πως με έναν καλό Γκολάσα, οι πιθανότητες ενός επιτυχημένου "φίνις" για το δικέφαλο θα είναι περισσότερες.

Διαβάστε ακόμη...